Giriş Tarihi: 16.11.2015

Alzheimer'a karşı muhteşem dörtlü

ABD'li bilim insanlarının yaptığı bir araştırmada zeytinyağı, ceviz, yeşil çay ve koyun eti Alzheimer'a yakalanma riskini azaltıyor. The Journal of Alzheimer's Disease" isimli bilimsel dergide yayımlanan makaleye göre zeytinyağı öğrenme kabiliyetini ve hafızayı olumlu etkiliyor. Yeşil çay barındırdığı antioksidanlarla ve Alzheimer'a neden olan beta amiloid birikimini azaltıyor. Ceviz ve kuzu eti de bu hastalığa karşı doğal koruma silahları olarak gösteriliyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.