Pazar 20.12.2015 00:00
Son Güncelleme: Pazar 20.12.2015 11:02

Canan Karatay uyardı! Balığı böyle tüketmek kanserojendir...

Tencerede pişirilen yemeğin daha faydalı olduğunu belirten Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, balığı unlayıp kızartmanın da kanserojen etkisi olduğunu söyledi.

''TÜRK MUTFAĞI DAHA SAĞLIKLI''
Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, tencerede pişirilen yemeğin daha faydalı olduğunu belirterek, "Türk mutfağının tencere yemeği önemlidir. Amerika'da, İngiltere'de tencere yemeği bilmezler. Kuru fasulyemizi, barbunyamızı, zeytinyağlı yiyeceklerimizi bilmezler" dedi.
Karatay, Balıkesir'in Edremit ilçesinde Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansta, batılı ülkelerinkine göre Türk mutfağının daha sağlıklı olduğunu söyledi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.