Pazar 03.01.2016 00:00
Son Güncelleme: Pazar 03.01.2016 13:14

Şeker, kanser riskini artırıyor

Fareler üzerinde 6 ay deney yapıldı. Şekerli gıdalarla beslenen hayvanlarda, kanser riskinin yüzde 58 oranında arttığı ortaya çıktı.

Bilim adamları, gazlı içecekler ile atıştırmalık abur-cuburların özellikle meme kanserinde yayılma riskini arttırdığını tespit etti. İşlenmiş etler, ketçap ve makarna sosları ile bazı cips ve çikolatalı ürünler de kanserojen etkileri yüksek besinler arasında gösterildi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.