Salı 02.02.2016 00:00

Kalp sağlığınız için bol bol tüketin

Kalbi korumak için doğru ve düzenli beslenme önemli. Haftada en az 2 kez balık, günde 200 gr mevsiminde taze sebze-meyve yemek, günde 5 gramdan az tuz tüketimi, beyaz un yerine tam buğday unu tüketimi, az yağlı dana eti tüketimi, kızartma yerine haşlama yemek, kalp sağlığı açısından önemlidir.
* Mutlaka sigara bırakılmalıdır.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.