Bitki çayı demlemenin püf noktaları
kniker Mehmet Şirin Yalvaç, bitki çayını doğru demlemenin püf noktalarını anlattı.
Havaların soğumasıyla birlikte grip ve soğuk algınlığı şikayetleri başladı. Soğuk kış günlerinde hastalıklardan korunmak amacıyla nerdeyse her evde bitki çayları kaynamaya başladı. Peki bitki çayı nasıl demlenir, bitki çayları kaynatılırken şifa veren özellikleri nasıl korunur? Tüm bu soruların cevaplarını öğrenmek için Zeytinburnu Tıbbi Bitkiler Bahçesi'nde açılan Bitki Çayı Demleme Kursu'na katılan vatandaşlar, Tıbbi Bitkiler Teknikeri Mehmet Şirin Yalvaç'tan, kış çayını demlemenin püf noktalarını öğrendi.
EN SON HABERLER
- 1 "En sağlıksız gıda" seçildi: Hepimiz bayılarak yiyoruz! Sağlıklı hücrelerde adeta bomba etkisi yapıyor
- 2 Bağırsaklarınızın çürümeye başladığının ilk işareti! Yemekten sonra bunu hissediyorsanız...
- 3 Bilgisayar başında saatlerce oturanlar dikkat
- 4 Rus hekimler parmağı kesilmeli dedi Türk doktorlar kurtardı
- 5 Hasta eden "genleri" ortadan kaldırıyor! Bilim insanlarından açıklama: "Ömrü onlarca yıl uzatacak 5 adım"
- 6 5 bin yıllık tedavi şifa dağıtıyor! Geçmeyen dertlerine "arı iğnesi" çare oldu
- 7 Hafızayı zehir gibi yapan besin! Haftada 3 defa tüketmek unutkanlığı bitiriyor
- 8 Bilim insanlarından "kalbi 20 yaş gençleştiren" besin keşfi! Bunu yiyenin damarları baştan aşağı yenileniyor...
- 9 Gezegendeki "en sağlıklı besin" açıklandı! Bunu yiyen hastalık yüzü görmüyor
- 10 Çığ gibi büyüyen tehlike: Obezite