Son Güncelleme: Perşembe 30.03.2017 18:27
Artan pilavı ısıtmak besin zehirlenmesine yol açıyor
Tencerede kalan pilavı ertesi gün tekrar ısıtıp yiyor musunuz? Yakın zamanda yapılan bir araştırmaya göre doğru yöntemi izlemezseniz pilavı ısıtıp yemek sağlığınızı tehlikeye atıyor.
EN SON HABERLER
- 1 Bahar yorgunluğuyla baş etmenin “Püf” noktaları gece 6-8 saat uyuyun
- 2 Mirza yaşasın
- 3 Vücutta biriken tüm zehri söküp atıyor! Kahvaltıda sadece 1 kaşık yemek yeterli...
- 4 Günde 2.5 gramı bile 20 yaş gençleştiriyor! "Doğal gençlik iksiri" kolajenin deposu o besin...
- 5 Talasemide aşı umudu
- 6 Estetik çılgınlığı dur durak bilmiyor! "Ağlayarak geliyorlar" Bu fotoğrafa benzemek istiyorlar...
- 7 Sabahları içtiğiniz Türk kahvesine sadece 1 kaşık ekleyin! 1 haftada 3 kilo verdiriyor...
- 8 En çok bu bölgede görülüyor! Kan değerlerinize dikkat...
- 9 Kocaeli Şehir Hastanesi'nden Dünya Talasemi Günü'nde önemli uyarılar
- 10 Kalp krizinin sinsi sinyalleri! İlk önce bu belirtileri veriyor...