Çarşamba 07.06.2017 00:00
Son Güncelleme: Çarşamba 07.06.2017 14:35

Çok uzun süre tok tutma özelliğine sahip!

Ramazan'ın yaz aylarına denk gelmesi nedeniyle uzun açlık süresi, sahurda çok daha dikkatli olmayı gerektiriyor. Özellikle bazı besinlere tok tutucu özellikleri dolayısıyla sahur sofralarında yer verilmesi büyük fayda sağlıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı İpek Ertan "Sahurda sindirim sistemini çok yormayan besinler tercih edilmeli ve glisemik indeksi düşük besinler tüketilerek kan şekerinin hızlı yükselmesine, hızlı doyup hızlı acıkmaya engel olunmalıdır" diyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı İpek Ertan, sahurda yer verilmesi gereken, tok tutucu özelliği olan besinleri Sabah.com.tr'ye anlattı, önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.