Cumartesi 10.06.2017
Son Güncelleme: Cumartesi 10.06.2017

Baldaki şeker kalbi koruyor

ABD'deki Washington Üniversitesi'nden bilim insanları, baldaki doğal şekerin kalp krizini önlemekte etkili olduğunu ortaya koydu. Fareler üzerinde yapılan araştırmada baldaki şekerin damarlarda biriken yağ içeren arter plağını yüzde 30 oranında azalttığı belirlendi. Araştırmada diğer şeker türleri ve temel şeker gruplarından trehalozun plakların azaltılmasında işe yaramadığı tespit edildi. Damarlardaki plaklar damar sertliği,beyin kanaması, kalp krizi gibi hastalıklara yol açıyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.