Son Güncelleme: Salı 20.06.2017 12:14
Ölümcül salmonella bakterisi yiyeceklerinize bulaşmış olabilir
Genellikle kanatlı ürünlerinde bulunan salmonella bakterisi, ishal, kusma ve bulantı şikayetleriyle ortaya çıkan bir zehirlenmeye yol açabiliyor.
Gıda zehirlenmesi yapan bakterinin kendisidir. Kanatlı ürünü veya bulaşmış bir ürünü tüketen kişilerde ishal, kusma ve bulantı şikayetleriyle ortaya çıkan bir zehirlenmedir. Bireyin direncine ve aldığı bakterinin yüküne göre hafif ishalden ölüme kadar seyreden tablo görülür.
EN SON HABERLER
- 1 Herkes düşman ilan etmişti! Meğer bu ekmek iğne ipliğe çeviriyormuş: Sabahları bir dilim...
- 2 Tümör hücrelerini %85 küçülten bitki keşfedildi! Bilim insanları "doğal kansersavar" diyor...
- 3 Başparmak testiyle kalp hastalığı ihtimalinizi öğrenin! O kişilerin yüzde 98'i...
- 4 Merdiven çıkmak ömrü uzatıyor
- 5 Gece körlüğüne kök hücre umudu
- 6 Başparmak testiyle kalp hastalığı ihtimalinizi öğrenin! O kişilerin yüzde 98'i...
- 7 Beslenmeyle ilgili doğru bilinen yanlışlar! Yemekte toksik etki yaratıyor...
- 8 Çocukların dünyasını karartan hastalık
- 9 Kemikleri çelik gibi yapıyor! Günde 1 bardak tüketmeniz yeterli...
- 10 B12 vitamini değerini tavan yaptırıyor! Sabahları kahvaltıda 1 adet tüketirseniz...