Salı 11.07.2017
Son Güncelleme: Salı 11.07.2017

Yaşlanmaya karşı 7 bitki

Bitki kimyası üzerine uzman İsviçreli Profesör Kurt Hostettmann, "Yaşlanmayı Geciktirici Bitkiler Hakkında Her şey" (Tout Savoir sur Les Plantes Anti-âges) isimli kitabında antioksidan özellikleriyle öne çıkan bitkileri sıraladı. İşte en popüler 7 bitki:
Zencefil: Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, karaciğeri kuvvetlendiriyor. Çay olarak tüketilebilir.
Zerdeçal: Alzheimer, kolon kanseri ve eklem rahatsızlığına iyi geliyor. Baharat gibi ya da biber ve yağ ile birlikte tüketilmesi gerekiyor
Deniz iğdesi: Portakaldan 30 kat fazla C vitaminine sahip. Yoğurda bir çorba kaşığı eklenerek tüketilebilir.
Kuş kirazı: Reçeli de yapılan kuş kirazı dünyanın en çok antioksidan içeren meyvelerinden biri. Yoğurda bir çorba kaşığı ekleniyor.
Altın kök: Enerji veriyor, strese karşı direnci güçlendiriyor. Kapsül ve tablet şeklinde tüketilebilir.
Adaçayı: Enfeksiyonların giderilmesini sağlıyor. İdeali çay olarak tüketilmesi
Biberiye: Organizmanın enfeksiyonlara karşı direncini güçlendiren biberiye yağını yemekleri lezzetlendirmek için 1 ya da 2 damla kadar kullanabilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.