Son Güncelleme: Cuma 06.10.2017 16:35
Canan Karatay'dan bir iyi, bir kötü haber...
İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Canan Karatay yemeklerin pişirilme yöntemleri ile açıklamalarda bulundu. Balığın unla kızartıldığında kanserojen olduğunu kaydeden Karatay, Türk mutfağının Batı mutfağına göre sağlıklı olduğunu ifade etti
EN SON HABERLER
- 1 Herkes düşman ilan etmişti! Meğer bu ekmek iğne ipliğe çeviriyormuş: Sabahları bir dilim...
- 2 Tümör hücrelerini %85 küçülten bitki keşfedildi! Bilim insanları "doğal kansersavar" diyor...
- 3 Başparmak testiyle kalp hastalığı ihtimalinizi öğrenin! O kişilerin yüzde 98'i...
- 4 Merdiven çıkmak ömrü uzatıyor
- 5 Gece körlüğüne kök hücre umudu
- 6 Başparmak testiyle kalp hastalığı ihtimalinizi öğrenin! O kişilerin yüzde 98'i...
- 7 Beslenmeyle ilgili doğru bilinen yanlışlar! Yemekte toksik etki yaratıyor...
- 8 Çocukların dünyasını karartan hastalık
- 9 Kemikleri çelik gibi yapıyor! Günde 1 bardak tüketmeniz yeterli...
- 10 B12 vitamini değerini tavan yaptırıyor! Sabahları kahvaltıda 1 adet tüketirseniz...