Son Güncelleme: Salı 28.11.2017 14:20
Pastırmanın faydaları
Geleneksel lezzetlerimizin başında gelen pastırma, antrikot, bonfile gibi değerli etlerin tuzlanıp kurutulmasıyla elde edilen bir et ürünü. Etlerinin tuzlanıp kürlenmesiyle, baskı ve çemenleme işlemlerinden geçerek ortaya çıkan fermente ve son derece sağlıklı bir gıda.
EN SON HABERLER
- 1 Herkes düşman ilan etmişti! Meğer bu ekmek iğne ipliğe çeviriyormuş: Sabahları bir dilim...
- 2 Tümör hücrelerini %85 küçülten bitki keşfedildi! Bilim insanları "doğal kansersavar" diyor...
- 3 Başparmak testiyle kalp hastalığı ihtimalinizi öğrenin! O kişilerin yüzde 98'i...
- 4 Merdiven çıkmak ömrü uzatıyor
- 5 Gece körlüğüne kök hücre umudu
- 6 Başparmak testiyle kalp hastalığı ihtimalinizi öğrenin! O kişilerin yüzde 98'i...
- 7 Beslenmeyle ilgili doğru bilinen yanlışlar! Yemekte toksik etki yaratıyor...
- 8 Çocukların dünyasını karartan hastalık
- 9 Kemikleri çelik gibi yapıyor! Günde 1 bardak tüketmeniz yeterli...
- 10 B12 vitamini değerini tavan yaptırıyor! Sabahları kahvaltıda 1 adet tüketirseniz...