Salı 28.11.2017 00:00
Son Güncelleme: Salı 28.11.2017 14:20

Pastırmanın faydaları

Geleneksel lezzetlerimizin başında gelen pastırma, antrikot, bonfile gibi değerli etlerin tuzlanıp kurutulmasıyla elde edilen bir et ürünü. Etlerinin tuzlanıp kürlenmesiyle, baskı ve çemenleme işlemlerinden geçerek ortaya çıkan fermente ve son derece sağlıklı bir gıda.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.