Son Güncelleme: Salı 05.12.2017 17:46
Günlük 100 gram kırmızı et kullanımı kanser riskini yüzde 17 artırıyor
Prof. Dr. Salih Emri, kanserlerin yüzde 30'unun beslenmeyle ve inakviteyle ilişkili olduğunu belirterek, "Kanserlerin yüzde 50'si sağlıklı yaşam biçimi sürdürülerek ve doğru beslenmeyle önlenebilir. Kilolu insanda kanser riski daha fazla. Yani fazla kilolu insanlarda kanserlerin görülme riski zayıf kişiye göre iki kat artıyor" dedi
EN SON HABERLER
- 1 Yaza incecik girmenizi sağlayacak tarif! Metabolizma hızını arşa çıkarıyor...
- 2 "En sağlıksız gıda" seçildi: Hepimiz bayılarak yiyoruz! Sağlıklı hücrelerde adeta bomba etkisi yapıyor
- 3 4 formül uzun yaşatıyor
- 4 Yaşlandıkça yalnızlaşıyoruz
- 5 Pankreas kanserinde yeni umut: Fosfor-32
- 6 "En sağlıksız gıda" seçildi: Hepimiz bayılarak yiyoruz! Sağlıklı hücrelerde adeta bomba etkisi yapıyor
- 7 Bağırsaklarınızın çürümeye başladığının ilk işareti! Yemekten sonra bunu hissediyorsanız...
- 8 Bilgisayar başında saatlerce oturanlar dikkat
- 9 Rus hekimler parmağı kesilmeli dedi Türk doktorlar kurtardı
- 10 Hasta eden "genleri" ortadan kaldırıyor! Bilim insanlarından açıklama: "Ömrü onlarca yıl uzatacak 5 adım"