Son Güncelleme: Salı 05.12.2017 10:18
Karabuğday tüketmeniz için 13 sağlıklı neden
Karabuğday, yüksek besinsel değere sahip protein ve önemli düzeylerde diyet lif, bazı önemli vitaminler (B1, B2 ve E vitaminleri) ve mineralleri içeren bir tahıl türüdür. Uzman Diyetisyen İpek Ağaca Özger; bulgur, pirinç, irmik, makarna yerine kullanabileceğimiz sağlıklı tahıl alternatifi olan karabuğdayı mutfaklarımızda sıkça kullanmamız için 13 sağlıklı nedeni açıklıyor...
EN SON HABERLER
- 1 Çocukların dünyasını karartan hastalık
- 2 Kemikleri çelik gibi yapıyor! Günde 1 bardak tüketmeniz yeterli...
- 3 B12 vitamini değerini tavan yaptırıyor! Sabahları kahvaltıda 1 adet tüketirseniz...
- 4 Akciğer kanseri ilk belirtisini sabahları gösteriyor! Uyandığınızda bunu yaşıyorsanız...
- 5 Meğer kolajen deposuymuş! Her yemeğe ekleyin: 10 yaş gençleştiriyor
- 6 Yapay zeka söyle bana gıdım var mı?
- 7 Akciğer kanseri ilk belirtisini sabahları gösteriyor! Uyandığınızda bunu yaşıyorsanız...
- 8 İnme hastalarını felçten kurtarıyorlar
- 9 Meğer kolajen deposuymuş! Her yemeğe ekleyin: 10 yaş gençleştiriyor
- 10 10 yıldır "karnım ağrıyor" diyordu! Doktorları şoke etti: "Böbreklerinden tam 3 kilogram..."