Son Güncelleme: Cuma 02.02.2018 11:48
Mide kanserini tetikleyen alışkanlıklar!
Mide kanseri Türkiye'de en çok ölüme neden olan kanserler sıralamasında erkeklerde akciğer, kadınlarda ise meme kanserinden sonra ikinci sırada yer alıyor.
Yiyeceklerin saklanış biçiminin mide kanseri sıklığını artırdığını söyleyen uzmanlar, konserve, salamura veya tütsülenerek saklanan besinlerin tüketimi konusunda uyarıyor.
EN SON HABERLER
- 1 Gözlerimizin önünde eridi! Diyet yapmadan 20 kilo veren ünlü isim açıkladı: "Her gün bunu yedim..."-
- 2 Kanserin ilk belirtisi ellerde ortaya çıkıyor! Eğer böyle görünüyorsa...
- 3 İklim değişti dünya alarmda
- 4 Aşırı öfke 40 dakika içinde ölüme sürükleyebilir! Kan damarlarını genişletip...
- 5 Gaziantep Şehir Hastanesi Obezite Merkezi Bölgeyi tedavi edecek
- 6 Kanserin ilk belirtisi ellerde ortaya çıkıyor! Eğer böyle görünüyorsa...
- 7 Yaza incecik girmenizi sağlayacak tarif! Metabolizma hızını arşa çıkarıyor...
- 8 "En sağlıksız gıda" seçildi: Hepimiz bayılarak yiyoruz! Sağlıklı hücrelerde adeta bomba etkisi yapıyor
- 9 4 formül uzun yaşatıyor
- 10 Yaşlandıkça yalnızlaşıyoruz