Son Güncelleme: Pazartesi 05.03.2018
Kolon kanserine karşı kuruyemiş
Düzenli fındık, ceviz ve fıstık tüketen kolon kanseri hastalarının kurtulma şansının daha yüksek olduğu gözlemlendi
ABD'nin Yale Üniversitesi araştırmacıları düzenli fındık, ceviz ve fıstık tüketen kolon kanseri hastalarının kurtulma şansının daha yüksek olduğunu kaydetti. Ayrıca bu besinlerin hastalığın tekrarlanma riskini azalttığı belirtiliyor. 826 kişinin 6.5 yıl boyunca deneylerine katıldığı bilimsel çalışmada hastalar kemoterapi tedavisi oldu ve cerrahi müdahale geçirdi. Haftada bu besinlerden en az 2 kez birer porsiyon yiyen hastaların hastalıksız sağ kalım oranında yüzde 42 ve toplam sağ kalım oranında ise yüzde 57 oranında iyileşme gözlemlendi.
EN SON HABERLER
- 1 Estetik çılgınlığı dur durak bilmiyor! "Ağlayarak geliyorlar" Bu fotoğrafa benzemek istiyorlar...
- 2 Sabahları içtiğiniz Türk kahvesine sadece 1 kaşık ekleyin! 1 haftada 3 kilo verdiriyor...
- 3 En çok bu bölgede görülüyor! Kan değerlerinize dikkat...
- 4 Kocaeli Şehir Hastanesi'nden Dünya Talasemi Günü'nde önemli uyarılar
- 5 Kalp krizinin sinsi sinyalleri! İlk önce bu belirtileri veriyor...
- 6 Bacak damarlarındaki büyük tehlike
- 7 Ne kadar hiperaktifsiniz? 10 soruda kendinizi test edin...
- 8 Kalp krizinin sinsi sinyalleri! İlk önce bu belirtileri veriyor...
- 9 Ortopedi ve Travmatoloji alanında uzmanlar Konya’da bir araya geldi
- 10 Astım nöbetine dikkat