Pazartesi 05.03.2018 00:00
Son Güncelleme: Pazartesi 05.03.2018 14:59

Unla kızartılmış balıktaki büyük tehlike!

Balık en sevilen ve sağlıklı olduğu için özellikle kışın bol bol tüketilen yiyecekler arasında yer almaktadır. Peki, her zaman yaptığımız balığı unla kızartmanın ciddi sağlık sorunlarına işaret ettiğini biliyor muydunuz?

Uzmanlar her zaman yaptığımız balık kızartma alışkanlığı olan ''unla balık kızartma'' işlemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundular

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.