Giriş Tarihi: 2.05.2018 22:57 Son Güncelleme: 3.05.2018 18:10

Tüketirken dikkat etmeniz gereken yiyecekler

Bakteriler yiyecekler üzerinde büyük bir hızla yer edinmesine rağmen oda sıcaklığında beklemiş yiyeceklerde bakteri üremesi normale göre çok daha hızlı bir biçimde gerçekleşebiliyor. Araştırmalara göre yalnızca 20 dakika dışarıda kalmış bir besin türünde bakteriler hızla yayılabiliyor. Dikkat edilmesi gereken yiyecek türlerini sizler için derledik, işte kısa sürede bozulan ve bakteri yayan o yiyecekler…

HAZIR ETLER VE YUMUŞAMIŞ PEYNİRLER
Bu ürünlerin birkaç hafta boyunca dolapta kalması ile ürünler üzerinde listerya adı verilen bakteriler türeyebilir. Bu ürünleri tüketen kişilerde bu bakterilere bağlı bir şekilde yüksek ateş, ishal ve karın ağrısı gibi sağlık sorunları gözlenebilir.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.