Giriş Tarihi: 16.5.2018

Her yemekten önce yoğurt

ABD'de bulunan Wisconsin-Madison Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre günde ortalama 350 mililitre yoğurt tüketmek kalbe iyi geliyor, bağırsaklarda daha sağlıklı bir yapıya büründürüyor, kan basıncını düşürüyor ve eklem iltihaplanmasının önüne geçiyor. Yapılan araştırmada düzenli yoğurt tüketmenin etkisi dokuz hafta boyunca gözlemlenirken, uzmanlar bu etkinin tüketim süresi arttıkça katlanarak yükseleceğini kaydetti. Journal of Nutrition adlı bilimsel makale dergisinde yayımlanan arştırmada yoğurdun obeziteye karşı iyi geldiği kaydedildi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.