Son Güncelleme: Cuma 08.06.2018 15:04
Çayı böyle demlerseniz kanser yapıyor!
Ülkemizde sudan sonra en çok tüketilen bir içecek olan çayı yanlış demlemek, sağlığı olumsuz etkilemektedir. Peki çay demlerken hastalığa davetiye çıkartan o yanlışlar neler? İşte çay demlerken yapmamanız gereken yanlışlar…
Çay demlerken ilk dikkat etmeniz gereken şey kireçsiz su kullanmaktır. Bunun için de musluk suyu yerine damacana suyu kullanmayı tercih etmelisiniz. Kireçli su hem çayın görüntüsünü matlaştıracaktır hem de sağlığa zararlıdır. Çayın tadını da etkileyeceğinden; çay demlenen suyun kireçli su olup olmadığını çok rahat bir şekilde anlayabilirsiniz.
EN SON HABERLER
- 1 Akciğerleri tüm toksinlerden arındırıyor! Doktorların kesinlikle tüketmelisiniz dediği o besin...
- 2 Göz hastalıklarında akıllı mercek dönemi
- 3 Akciğerleri tüm toksinlerden arındırıyor! Doktorların kesinlikle tüketmelisiniz dediği o besin...
- 4 Pelin Karahan'a 1,5 ayda 8 kilo verdiren o diyet! Meğer sırrı çok basitmiş...
- 5 Şaşılığın tedavisi mümkün
- 6 Kan grubunuza dikkat! Bu kan grubundakilerin "demans riski %82 daha fazla"
- 7 Bilim insanları mucizeyi duyurdu! Kanser hücrelerini tek tek yakalayıp öldürüyor
- 8 Gözlerimizin önünde eridi! Diyet yapmadan 20 kilo veren ünlü isim açıkladı: "Her gün bunu yedim..."-
- 9 Kanserin ilk belirtisi ellerde ortaya çıkıyor! Eğer böyle görünüyorsa...
- 10 İklim değişti dünya alarmda