Cuma 08.06.2018 00:00
Son Güncelleme: Cuma 08.06.2018 15:04

Çayı böyle demlerseniz kanser yapıyor!

Ülkemizde sudan sonra en çok tüketilen bir içecek olan çayı yanlış demlemek, sağlığı olumsuz etkilemektedir. Peki çay demlerken hastalığa davetiye çıkartan o yanlışlar neler? İşte çay demlerken yapmamanız gereken yanlışlar…

Çay demlerken ilk dikkat etmeniz gereken şey kireçsiz su kullanmaktır. Bunun için de musluk suyu yerine damacana suyu kullanmayı tercih etmelisiniz. Kireçli su hem çayın görüntüsünü matlaştıracaktır hem de sağlığa zararlıdır. Çayın tadını da etkileyeceğinden; çay demlenen suyun kireçli su olup olmadığını çok rahat bir şekilde anlayabilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.