Son Güncelleme: Perşembe 21.06.2018 12:09
Karpuzu kestiğiniz anda böyle görünüyorsa hemen çöpe atın!
Yiyeceklerin bozulup bozulmadığını her zaman anlayamayabiliriz. Mutfağımızda yaygın olarak kullandığımız bazı gıdalar bir gün sonra zehre dönüşebilir. Bakın zehirlenme ihtimalinize karşı yiyecekleri nasıl kontrol etmelisiniz...
KIYMA
Kıymanın bozulduğunu anlamak oldukça kolay; rengi kahverengiye döndüyse ve ekşi bir koku çıkıyorsa artık o kıyma asla tüketilmemelidir çünkü zehirleme ihtimali çok yüksektir. Kıyma aldığınızda buzluğa atsanız bile en fazla 2 gün saklamanızı tavsiye ediyoruz. İşte Sadece Kadın ekibi olarak derlediğimiz diğer yiyeceklerin bozulup bozulmadığını nasıl anlayacağınıza dair ipuçları...
EN SON HABERLER
- 1 Ne kadar hiperaktifsiniz? 10 soruda kendinizi test edin...
- 2 Kalp krizinin sinsi sinyalleri! İlk önce bu belirtileri veriyor...
- 3 Ortopedi ve Travmatoloji alanında uzmanlar Konya’da bir araya geldi
- 4 Astım nöbetine dikkat
- 5 Metabolizmayı ateşleyen beslenme yöntemi! İstediğinizi yiyerek 3 ayda 12 kilo verin...
- 6 Kemikleri adeta çelik gibi yapıyor! Günde 1 porsiyon tüketmeniz yeterli..
- 7 ‘Serum’ çılgınlığına karşı uyarı: Kuaförde serum taktırıp kalbi duranlar var
- 8 Greyfurtun 8 altın faydası
- 9 Beşinci hastalık korkutuyor
- 10 Hafızayı zehir gibi yapıyor! Bilim insanları beyin gücünü artırmak kaç dakika yürümeniz gerektiğini açıkladı