Perşembe 21.06.2018 00:00
Son Güncelleme: Perşembe 21.06.2018 12:09

Karpuzu kestiğiniz anda böyle görünüyorsa hemen çöpe atın!

Yiyeceklerin bozulup bozulmadığını her zaman anlayamayabiliriz. Mutfağımızda yaygın olarak kullandığımız bazı gıdalar bir gün sonra zehre dönüşebilir. Bakın zehirlenme ihtimalinize karşı yiyecekleri nasıl kontrol etmelisiniz...

KIYMA

Kıymanın bozulduğunu anlamak oldukça kolay; rengi kahverengiye döndüyse ve ekşi bir koku çıkıyorsa artık o kıyma asla tüketilmemelidir çünkü zehirleme ihtimali çok yüksektir. Kıyma aldığınızda buzluğa atsanız bile en fazla 2 gün saklamanızı tavsiye ediyoruz. İşte Sadece Kadın ekibi olarak derlediğimiz diğer yiyeceklerin bozulup bozulmadığını nasıl anlayacağınıza dair ipuçları...

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.