Son Güncelleme: Perşembe 09.08.2018 09:55
Canan Karatay'ın karşı çıkmadığı tek ekmek...
Adana'da fırın işletmecisi Fahri Aslan, Genel Cerrah Opr. Dr. Taner Bayramoğlu'nun tavsiyesiyle, Kastamonu'ya özgü olan, genetiği değiştirilmemiş siyez buğdayından elde edilen unla ekmek üretmeye başladı.
TANESİ 7 LİRADAN
Haftada bir kez taş fırında üretim yapan Fahri Aslan, tanesi 7 liradan, 400 ekmek sattığını kaydetti. Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay'ın karşı çıkmadığı tek ekmek türü olan siyez ekmeğini Adana'da sadece kendilerinin ürettiğini dile getiren Aslan, kent dışından da sipariş aldıklarını anlattı. Genel Cerrah Op. Dr. Taner Bayramoğlu ise siyez ekmeğinin sindirim hastalıklarına iyi geldiğini söyledi.
EN SON HABERLER
- 1 Hafızayı zehir gibi yapıyor! Bilim insanları beyin gücünü artırmak kaç dakika yürümeniz gerektiğini açıkladı
- 2 Kemikleri adeta çelik gibi yapıyor! Günde 1 porsiyon tüketmeniz yeterli..
- 3 Akciğerleri tüm toksinlerden arındırıyor! Doktorların kesinlikle tüketmelisiniz dediği o besin...
- 4 Göz hastalıklarında akıllı mercek dönemi
- 5 Akciğerleri tüm toksinlerden arındırıyor! Doktorların kesinlikle tüketmelisiniz dediği o besin...
- 6 Pelin Karahan'a 1,5 ayda 8 kilo verdiren o diyet! Meğer sırrı çok basitmiş...
- 7 Şaşılığın tedavisi mümkün
- 8 Kan grubunuza dikkat! Bu kan grubundakilerin "demans riski %82 daha fazla"
- 9 Bilim insanları mucizeyi duyurdu! Kanser hücrelerini tek tek yakalayıp öldürüyor
- 10 Gözlerimizin önünde eridi! Diyet yapmadan 20 kilo veren ünlü isim açıkladı: "Her gün bunu yedim..."-