Cuma 17.08.2018 00:00
Son Güncelleme: Cuma 17.08.2018 14:44

Bu uyarılara dikkat! Kurban eti tüketirken sağlığınızdan olmayın

Kurban bayram etinin tüketimiyle ilgili dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Aksi halde fazla tüketilen kırmızı et birçok sağlık sorununu da beraberinde getirebilir. Dr. Muammer Yıldız, Kurban Bayramı’nda et tüketiminin nasıl yapılması gerektiği noktasında önemli bilgiler paylaştı. İşte kurban eti tüketirken dikkat edilmesi gerekenler...

BEKLETİLDİKTEN SONRA TÜKETİLEN ET...

Kurban bayramında tüketilen kurban eti miktarına dikkat edilmediğinde çeşitli sağlık sorunlarının ortaya çıkabilir. Kesildikten sonra kurban eti çok sert olur, bu da sindirimini zorlaştırır. Normal bir etin sindirimi 4 saat sürerken, taze kesilmiş etin sindirimi 8 saatte olur. Bekletildikten sonra tüketilen etin lezzeti ve pişirimi de daha iyi olur.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.