Son Güncelleme: Cuma 24.08.2018
Hindistan cevizi yağına 'saf zehir' benzetmesi
ABD’deki Harvard Üniversitesi’nde görevli Prof. Karin Michels, Hindistan cevizindeki donmuş yağ oranının yüzde 80’in üzerinde olduğunu belirterek “Kalp ve damar hastalıkları riskini artırıyor” dedi
TÜKETİM 16 KAT ARTTI
Michels, bu nedenle Hindistan cevizi yağının kolesterolü yükselttiğini ve kalp damar hastalıkları riskini artırdığını kaydetti. İngiltere'de yayımlanan Guardian gazetesinin haberine göre Michels gibi uzmanların uyarılarındansa Gwynath Paltrow gibi film yıldızlarını ve sağlıklı yaşam ürünleri satan mağazaların reklamlarına güvenen halk, Hindistan cevizi yağı tüketimini son yıllarda 16 kat artırdı. ABD'de de Hindistan cevizi yağı piyasasının 229 milyon dolarlık bir ticaret hacmine ulaştığı kaydedildi.
EN SON HABERLER
- 1 Estetik çılgınlığı dur durak bilmiyor! "Ağlayarak geliyorlar" Bu fotoğrafa benzemek istiyorlar...
- 2 Sabahları içtiğiniz Türk kahvesine sadece 1 kaşık ekleyin! 1 haftada 3 kilo verdiriyor...
- 3 En çok bu bölgede görülüyor! Kan değerlerinize dikkat...
- 4 Kocaeli Şehir Hastanesi'nden Dünya Talasemi Günü'nde önemli uyarılar
- 5 Kalp krizinin sinsi sinyalleri! İlk önce bu belirtileri veriyor...
- 6 Bacak damarlarındaki büyük tehlike
- 7 Ne kadar hiperaktifsiniz? 10 soruda kendinizi test edin...
- 8 Kalp krizinin sinsi sinyalleri! İlk önce bu belirtileri veriyor...
- 9 Ortopedi ve Travmatoloji alanında uzmanlar Konya’da bir araya geldi
- 10 Astım nöbetine dikkat