Son Güncelleme: Cumartesi 15.09.2018 18:11
Muz kabuklarını sakın çöpe atmayın
Muz yedikten sonra kabuğunu atanlardansanız, birazdan vereceğimiz bilgilerden sonra pişmanlık duyacaksınız. İşte muz kabuklarının farklı kullanım alanları…
Potasyum deposu olan muzun tansiyonu düşürme, kalbi aritmilerden koruma, kas güçsüzlüğünü azaltma gibi onlarca faydası var. Muzun yanı sıra kabuklarının da bilinmeyen çok sayıda faydası bulunmaktadır. İşte muz kabuğunun faydaları ve kullanım alanları…
EN SON HABERLER
- 1 Bağırsaklarınızın çürümeye başladığının ilk işareti! Yemekten sonra bunu hissediyorsanız...
- 2 Bilgisayar başında saatlerce oturanlar dikkat
- 3 Rus hekimler parmağı kesilmeli dedi Türk doktorlar kurtardı
- 4 Hasta eden "genleri" ortadan kaldırıyor! Bilim insanlarından açıklama: "Ömrü onlarca yıl uzatacak 5 adım"
- 5 5 bin yıllık tedavi şifa dağıtıyor! Geçmeyen dertlerine "arı iğnesi" çare oldu
- 6 Hafızayı zehir gibi yapan besin! Haftada 3 defa tüketmek unutkanlığı bitiriyor
- 7 Bilim insanlarından "kalbi 20 yaş gençleştiren" besin keşfi! Bunu yiyenin damarları baştan aşağı yenileniyor...
- 8 Gezegendeki "en sağlıklı besin" açıklandı! Bunu yiyen hastalık yüzü görmüyor
- 9 Çığ gibi büyüyen tehlike: Obezite
- 10 Tek bir tanesinde dünyanın "şifası" var! Yiyenin bağışıklığı "çeliğe" dönüşüyor: Bulmak için Akdeniz'e koşuyorlar...