Salı 25.12.2018 00:00
Son Güncelleme: Salı 25.12.2018 16:59

Hindistan cevizi sirkesinin bilinmeyen 5 faydası!

Hindistan cevizi sirkesi, Güneydoğu Asya ve Hint mutfağında en çok tercih edilen ve yemeklerde kullanılan sirke çeşididir. Hindistan cevizi sirkesi, hindistan cevizi ağacı çiçeklerinin özünden yapılır. Bu çiçekler, 8-12 ay boyunca doğal olarak sirkeye dönüşecek şekilde kendini fermente eder. Peki, bu mucizevi sirkenin faydalarını biliyor musunuz? İşte hindistan cevizi sirkesinin 5 faydası...

Hindistan cevizi sirkesi, elma sirkesine göre biraz daha hafif bir tada sahiptir. Bu sirke, çorbalara ve sıcak yemeklere tatlılık katıyor. Vücut için faydalarını incelediğimiz de; kilo kaybına, daha güçlü bir bağışıklık sistemine ve kalp sağlığına faydaları bulunmaktadır. İşte bilim tarafından desteklenen Hindistan cevizi sirkesinin faydaları ve kullanım alanları...

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.