Çarşamba 30.01.2019 09:52
Son Güncelleme: Çarşamba 30.01.2019 15:38

Haşladığınız yumurtalar grileşiyorsa...

Sağlığımız için son derece önemli bir besin kaynağı olan yumurta, yanlış pişirildiğinde aslında sağlığımızı tehdit ediyor. Yumurtanın içerisinde bulunan vitamin ve minerallerden tam olarak faydalanmamız için pişirme süresine dikkat etmemiz gerekiyor.

KANSIZLIĞA İYİ GELİYOR

Yüksek oranda protein içeren yumurta, ekonomik olarak da ulaşılabilir nadir gıdalardan biri. Sağlığımızı olumlu yönde etkileyen birçok vitamin ve mineral içeren bu besin kaynağı, kemik gelişimini destekliyor, demir eksikliğini tamamlıyor ve kansızlığa iyi geliyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.