Son Güncelleme: Çarşamba 30.01.2019 15:38
Haşladığınız yumurtalar grileşiyorsa...
Sağlığımız için son derece önemli bir besin kaynağı olan yumurta, yanlış pişirildiğinde aslında sağlığımızı tehdit ediyor. Yumurtanın içerisinde bulunan vitamin ve minerallerden tam olarak faydalanmamız için pişirme süresine dikkat etmemiz gerekiyor.
KANSIZLIĞA İYİ GELİYOR
Yüksek oranda protein içeren yumurta, ekonomik olarak da ulaşılabilir nadir gıdalardan biri. Sağlığımızı olumlu yönde etkileyen birçok vitamin ve mineral içeren bu besin kaynağı, kemik gelişimini destekliyor, demir eksikliğini tamamlıyor ve kansızlığa iyi geliyor.
EN SON HABERLER
- 1 Gözlerimizin önünde eridi! Diyet yapmadan 20 kilo veren ünlü isim açıkladı: "Her gün bunu yedim..."-
- 2 Kanserin ilk belirtisi ellerde ortaya çıkıyor! Eğer böyle görünüyorsa...
- 3 İklim değişti dünya alarmda
- 4 Aşırı öfke 40 dakika içinde ölüme sürükleyebilir! Kan damarlarını genişletip...
- 5 Gaziantep Şehir Hastanesi Obezite Merkezi Bölgeyi tedavi edecek
- 6 Kanserin ilk belirtisi ellerde ortaya çıkıyor! Eğer böyle görünüyorsa...
- 7 Yaza incecik girmenizi sağlayacak tarif! Metabolizma hızını arşa çıkarıyor...
- 8 "En sağlıksız gıda" seçildi: Hepimiz bayılarak yiyoruz! Sağlıklı hücrelerde adeta bomba etkisi yapıyor
- 9 4 formül uzun yaşatıyor
- 10 Yaşlandıkça yalnızlaşıyoruz