Son Güncelleme: Perşembe 14.02.2019 15:08
Gıda Güvenliği Uzmanları açıkladı! Bu yanlışı çoğumuz yapıyoruz...
Gıda Güvenliği Uzmanları, tüketmeden önce mutlaka yıkanması gereken ürünleri Reader's Digest dergisine anlattı. İşte mutlaka yıkamanız gereken besinler...
TAHILLAR
Sağlık ve Güvenlik Araştırmacısı Caitlin Hoff, tahıllar yumuşaması için suda veya et suyunda kaynatılsa da, daha öncesinde de mutlaka yıkamak gerektiğini söyleyerek, "Pirinç, kinoa veya arpa gibi tahıllar, fazla nişasta, kirve mikroplardan arınması için pişirmeden önce soğuk suyla iyice yıkanmalı" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Pelin Karahan'a 1,5 ayda 8 kilo verdiren o diyet! Meğer sırrı çok basitmiş...
- 2 Şaşılığın tedavisi mümkün
- 3 Kan grubunuza dikkat! Bu kan grubundakilerin "demans riski %82 daha fazla"
- 4 Bilim insanları mucizeyi duyurdu! Kanser hücrelerini tek tek yakalayıp öldürüyor
- 5 Gözlerimizin önünde eridi! Diyet yapmadan 20 kilo veren ünlü isim açıkladı: "Her gün bunu yedim..."-
- 6 Kanserin ilk belirtisi ellerde ortaya çıkıyor! Eğer böyle görünüyorsa...
- 7 İklim değişti dünya alarmda
- 8 Aşırı öfke 40 dakika içinde ölüme sürükleyebilir! Kan damarlarını genişletip...
- 9 Gaziantep Şehir Hastanesi Obezite Merkezi Bölgeyi tedavi edecek
- 10 Kanserin ilk belirtisi ellerde ortaya çıkıyor! Eğer böyle görünüyorsa...