Son Güncelleme: Salı 12.03.2019 16:41
Kanseri önlediği kanıtlandı!
Baharat, Hint mutfağı başta olmak üzere birçok kültürde yemeklerin olmazsa olmazı... Baharatlar, kilo kontrolünden sindirim sistemine, metabolizma hızından kolesterol ve kansere kadar geniş bir etkiye sahiptir.Ama öyle baharat türleri vardır ki, içeriği bakımından daha zengindir. İşte sağlığınız için mutfağınızdan eksik etmemeniz gereken 5 baharat...
TARÇIN
Tarçın daha çok soğuk havalarda tüketilen bir baharat çeşidi olup pek çok faydası vardır. Mutlaka tarçını mutfağınızda bulundurmanız gerekir. Kan şekerini dengeler, enfeksiyonlara karşı savaşır, şişkinlik ve gaz sorunlarını giderir, zihni açar, zayıflamaya yardımcı olur, kolesterolü düşürür ve alzheimer hastalığını engelleyebilir.
EN SON HABERLER
- 1 Gözlerimizin önünde eridi! Diyet yapmadan 20 kilo veren ünlü isim açıkladı: "Her gün bunu yedim..."-
- 2 Kanserin ilk belirtisi ellerde ortaya çıkıyor! Eğer böyle görünüyorsa...
- 3 İklim değişti dünya alarmda
- 4 Aşırı öfke 40 dakika içinde ölüme sürükleyebilir! Kan damarlarını genişletip...
- 5 Gaziantep Şehir Hastanesi Obezite Merkezi Bölgeyi tedavi edecek
- 6 Kanserin ilk belirtisi ellerde ortaya çıkıyor! Eğer böyle görünüyorsa...
- 7 Yaza incecik girmenizi sağlayacak tarif! Metabolizma hızını arşa çıkarıyor...
- 8 "En sağlıksız gıda" seçildi: Hepimiz bayılarak yiyoruz! Sağlıklı hücrelerde adeta bomba etkisi yapıyor
- 9 4 formül uzun yaşatıyor
- 10 Yaşlandıkça yalnızlaşıyoruz