Kansere yakalanma riskini artırıyor!
Yemek yaparken yardımcılarımız haline gelen dondurulmuş besinler aslında sağlığımız üzerinde önemli bir rol oynuyor. Günümüzde birçok besinin dondurulmuş hali vücudumuzda bulunan sağlıklı hücrelere zarar veriyor. Dondurulmuş besinler diyabetten kansere kadar çeşitli hastalıklara yol açabiliyor. İşte dondurulmuş besinlerin vücudumuz üzerinde yan etkileri...
DİYABET
Nişasta donmuş yiyecekleri taze tutmak için kullanılır. Aynı nişasta ayrıca yemeğe tat ve doku katar. Bununla birlikte, nişasta temel olarak bir glikoz polimeridir. Vücudunuz bu glikozu sindirilmeden önce şekere dönüştürür. Aşırı şeker, şeker hastalığına yakalanma riskinizi artırabilir, ayrıca vücut dokularınıza da zarar verebilir.
EN SON HABERLER
- 1 Mersin Üniversitesi Öğretim elemanlarına 'Sözlü Bildiri İkincilik' ödülü
- 2 İmmünoterapi tedavisi ilerlemiş kanserde dahi etkili
- 3 Gaziantep’e 3 bin yeni sağlıkçı atandı
- 4 Uzm. Dyt. Selahattin Dönmez açıkladı: Vücuttaki yağı su gibi akıtıyor! "Günde bir çay kaşığı..."
- 5 Bunu yiyen 100 yaşından önce ölmüyor! Bilim insanları uzun yaşayan insanların sırrını açıkladı: "Her gün bir tane..."
- 6 Kanseri "7 yıl önceden" haber veriyor! Bilim insanları hayat kurtaran bilgiyi açıkladı...
- 7 Göz ovalayanlar dikkat! Keratokonusun pençesinde olabilirsiniz
- 8 Rektör Özkan: Bütün dünyada kullanılan teknik Özkan Tekniği
- 9 Kanseri "7 yıl önceden" haber veriyor! Bilim insanları hayat kurtaran bilgiyi açıkladı...
- 10 Yer yemez etkisini gösterip kabızlığı bitiriyor! Günde 4 tanesi tıkalı bağırsakların ilacı...