Perşembe 28.03.2019 10:00
Son Güncelleme: Perşembe 28.03.2019 10:58

Bu besin çok tok tutuyor... Diyetisyenler muhakkak öneriyor!

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz karabuğday içerdiği yüksek besin değerleriyle sağlıklı yaşam severlerin dikkatini çekmeye başardı. Karabuğdayı diyetisyenler de tok tutması ve vücudumuza sağladığı faydalardan dolayı öneriyor. Peki karabuğdayın faydaları neler? Karabuğday nasıl tüketilir? Karabuğday nasıl pişirilir? İşte  mucizevi besin karabuğdayı tüketmeniz için 13 sebep...

Karabuğday, yüksek besinsel değere sahip protein ve önemli düzeylerde diyet lif, bazı önemli vitaminler (B1, B2 ve E vitaminleri) ve mineralleri içeren bir tahıl türüdür. Uzman Diyetisyen İpek Ağaca Özger; bulgur, pirinç, irmik, makarna yerine kullanabileceğimiz sağlıklı tahıl alternatifi olan karabuğdayı mutfaklarımızda sıkça kullanmamız için 13 sağlıklı nedeni açıklıyor...

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.