Son Güncelleme: Salı 02.04.2019 09:43
Dikkat! Bu besin beyin kanamasına sebep oluyor! Tüketmeden önce mutlaka...
Özellikle birki çayları ve sütlü tatlılarla sıkça tüketilen tarçının, aşırı kullanılması halinde birtakım sağlık problemlerine yol açtığını belirten Fitoterapi Uzmanı Prof. Dr. Erdem Yeşilada hayati önem taşıyan uyarılarda bulundu. Güzel kokusu ve lezzeti ile sevilen br baharat olan tarçınla ilgili bu bilgilere çok şaşıracaksınız. İşte tarçının faydaları ve zararları...
Prof. Dr. Erdem Yeşilada, tatlılarda ve içeceklerde kullanılan tarçının aşırı tüketimi konusunda uyarılarda bulundu. Piyasada son zamanlarda kalitesi düşük ve ucuz tarçınların kullanıldığına dikkat çeken Prof. Dr. Erdem Yeşilada, "Normalde 'seylan' tarçını elde edilirken kabukları çıkarılıyor ve çıkarıldıktan sonra kurumaya bırakılıyor.
EN SON HABERLER
- 1 Kalp krizinin sinsi sinyalleri! İlk önce bu belirtileri veriyor...
- 2 Bacak damarlarındaki büyük tehlike
- 3 Ne kadar hiperaktifsiniz? 10 soruda kendinizi test edin...
- 4 Kalp krizinin sinsi sinyalleri! İlk önce bu belirtileri veriyor...
- 5 Ortopedi ve Travmatoloji alanında uzmanlar Konya’da bir araya geldi
- 6 Astım nöbetine dikkat
- 7 Metabolizmayı ateşleyen beslenme yöntemi! İstediğinizi yiyerek 3 ayda 12 kilo verin...
- 8 Kemikleri adeta çelik gibi yapıyor! Günde 1 porsiyon tüketmeniz yeterli..
- 9 ‘Serum’ çılgınlığına karşı uyarı: Kuaförde serum taktırıp kalbi duranlar var
- 10 Greyfurtun 8 altın faydası