Cumartesi 11.05.2019 16:15
Son Güncelleme: Perşembe 16.05.2019 10:01

Bu besini iftarda ve sahurda tüketildiğinde baş ağrısını önlüyor!

Kayısı, faydaları oldukça fazla olan sevilen bir meyvedir. Hem taze hem de kurusu olarak tükettilen kayısının sayısız faydaları bilimsel olarak da kanıtlandı. Ramazan aylarında da tüketilmesi uzmanlar tarafından önerilen kayısı tam bir potasyum deposu. Vücuttaki potasyumu yüksek tuttuğu için tansiyon düşmesi, baş dönmesi ve baş ağrısını önler. İşte mucizevi besin kayısı ve sağlığımıza faydaları...

Birçok faydası bilimsel olarak kanıtlanan kayısının ramazan ayında iftar ve sahur sofralarında tüketilmesinin sağlığa faydalı olduğu bildirildi. Türkiye'de "Antep baklavası" ve "Aydın inciri"nden sonra Avrupa Birliği tarafından coğrafi işaret alan üçüncü ürün olan "Malatya kayısısı", ramazan ayında ağızları tatlandırdığı gibi vücut direncini de arttırıyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.