Son Güncelleme: Cumartesi 25.05.2019 09:48
Bu besinler ölümcül birer silaha dönüşebiliyor! Sağlıklı diye tüketilen zehirli besinler şaşırtıyor...
Besinleri çiğ olarak tüketmeyi çoğu zaman daha sağlıklı görür ve o şekilde tüketmeye çalışırız. Bilmediğimiz şey ise bu gıdalardan bazılarında potansiyel olarak ölümcül olabilecek toksinler mevcut olduğudur. Bu besinler muhakkak pişirilerek tüketilmelidir. Peki hangi besinler çiğ tüketildiğinde zehirler? Hangi besinlerin içerisinde zahirli toksin bulunur? İyice pişirilmeden yemememiz gereken besinler hangileridir? Çiğ tüketilmemesi gereken besinler nelerdir? İşte tüm bu soruların cevapları ve yanlış tüketildiğinde veya zamanında tüketilmediğinde son derece tehlikeli hatta ölümcül olan besinler ve zararları...
MANYOK
Manyok, gelişmekte olan dünyada yarım milyardan fazla insan için temel bir diyet sağlayan önemli bir besindir. Ancak manyokun yanlış hazırlanmasının, akut siyanür zehirlenmesine, kısmi felce veya hatta ölüme neden olacak kadar artık siyanür bırakabileceğini unutmayın.
EN SON HABERLER
- 1 Aşırı öfke 40 dakika içinde ölüme sürükleyebilir! Kan damarlarını genişletip...
- 2 Gaziantep Şehir Hastanesi Obezite Merkezi Bölgeyi tedavi edecek
- 3 Kanserin ilk belirtisi ellerde ortaya çıkıyor! Eğer böyle görünüyorsa...
- 4 Yaza incecik girmenizi sağlayacak tarif! Metabolizma hızını arşa çıkarıyor...
- 5 "En sağlıksız gıda" seçildi: Hepimiz bayılarak yiyoruz! Sağlıklı hücrelerde adeta bomba etkisi yapıyor
- 6 4 formül uzun yaşatıyor
- 7 Yaşlandıkça yalnızlaşıyoruz
- 8 Pankreas kanserinde yeni umut: Fosfor-32
- 9 "En sağlıksız gıda" seçildi: Hepimiz bayılarak yiyoruz! Sağlıklı hücrelerde adeta bomba etkisi yapıyor
- 10 Bağırsaklarınızın çürümeye başladığının ilk işareti! Yemekten sonra bunu hissediyorsanız...