Cuma 24.05.2019 13:52
Son Güncelleme: Cumartesi 25.05.2019 09:48

Bu besinler ölümcül birer silaha dönüşebiliyor! Sağlıklı diye tüketilen zehirli besinler şaşırtıyor...

Besinleri çiğ olarak tüketmeyi çoğu zaman daha sağlıklı görür ve o şekilde tüketmeye çalışırız. Bilmediğimiz şey ise bu gıdalardan bazılarında potansiyel olarak ölümcül olabilecek toksinler mevcut olduğudur. Bu besinler muhakkak pişirilerek tüketilmelidir. Peki hangi besinler çiğ tüketildiğinde zehirler? Hangi besinlerin içerisinde zahirli toksin bulunur? İyice pişirilmeden yemememiz gereken besinler hangileridir? Çiğ tüketilmemesi gereken besinler nelerdir? İşte tüm bu soruların cevapları ve yanlış tüketildiğinde veya zamanında tüketilmediğinde son derece tehlikeli hatta ölümcül olan besinler ve zararları...

MANYOK
Manyok, gelişmekte olan dünyada yarım milyardan fazla insan için temel bir diyet sağlayan önemli bir besindir. Ancak manyokun yanlış hazırlanmasının, akut siyanür zehirlenmesine, kısmi felce veya hatta ölüme neden olacak kadar artık siyanür bırakabileceğini unutmayın.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.