Çarşamba 29.05.2019 09:52
Son Güncelleme: Çarşamba 29.05.2019 09:54

Yumurta haşlarken içine bir miktar limon suyu eklerseniz bu yöntemden vazgeçemeyeceksiniz

Yumurta kahvaltı sofralarının vazgeçilmezidir. Yumurta haşlamak birçoğumuz için mutfaktaki en kolay işlerden biridir. Ancak kaynatma işlemi sırasında her zaman yumurta kabuğunun kırılma, çatlama riski vardır. İşte bunun üstesinden gelmek için limon suyu imdadımıza yetişiyor. İşte yumurtanın kırılmaması ya da çatlamaması için yapmanız gerekenler...

EN UYGUN ÇÖZÜM LİMON SUYU

Protein bakımından son derece zengin olan yumurtalar, kahvaltılarımızın vazgeçilmezidir. Diyet menülerinin de başında gelen haşlanmış yumurtayı pişirmek oldukça kolaydır. Peki bu kadar kolay bir yiyeceği hazırlarken pişme esnasında kabuklarının çatlamasının üstesinden nasıl geleceğiz? Bunun için en uygun çözüm limon suyu...

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.