Son Güncelleme: Pazartesi 24.06.2019 15:45
Buzdolabına konulmaması gereken besinler nelerdir? Buzdolabına koyarsanız zehre dönüşen besinler
Besinleri buzdolabına koymak herkesin yaptığı bir şey olsa da buzdolabına konulan bazı besinlerin aslında soğukta durması sakıncalı olabiliyor. Bu besinler buzdolabına konulduğu anda tadı bozulabiliyor. Peki buzdolabına konulduğundan tadı bozulan besinler nelerdir? Neden bu besinleri buzdolabına koymamalıyız. İşte buzdolabına konulduğundan tadı bozulan besinler...
KARPUZ
Lezzetli bir karpuz yemek isteyenler, onu buzdolabından uzak tutmak zorunda. Aynı zamanda içindeki antioksidanların aktif olması için de karpuzun belirli bir ısıda tutulması gerekiyor, yani oda sıcaklığında.
EN SON HABERLER
- 1 Kalp krizinin sinsi sinyalleri! İlk önce bu belirtileri veriyor...
- 2 Ortopedi ve Travmatoloji alanında uzmanlar Konya’da bir araya geldi
- 3 Astım nöbetine dikkat
- 4 Metabolizmayı ateşleyen beslenme yöntemi! İstediğinizi yiyerek 3 ayda 12 kilo verin...
- 5 Kemikleri adeta çelik gibi yapıyor! Günde 1 porsiyon tüketmeniz yeterli..
- 6 ‘Serum’ çılgınlığına karşı uyarı: Kuaförde serum taktırıp kalbi duranlar var
- 7 Greyfurtun 8 altın faydası
- 8 Beşinci hastalık korkutuyor
- 9 Hafızayı zehir gibi yapıyor! Bilim insanları beyin gücünü artırmak kaç dakika yürümeniz gerektiğini açıkladı
- 10 Kemikleri adeta çelik gibi yapıyor! Günde 1 porsiyon tüketmeniz yeterli..