Pazartesi 08.07.2019 10:19
Son Güncelleme: Pazartesi 08.07.2019 11:32

Eti mangal için marine etmek doğru mu? Sağlıklı bir mangal keyfi için bu kurallara dikkat!

Yaz denilince akla ilk gelen aktivitelerden biri de hiç kuşkusuz pikniktir. Piknik kültürünün demirbaşı mangal ise vazgeçilmezlerden. Havaların ısınmasıyla birlikte mangal severlerin sezonu başladı bile. Ancak mangal yapmak isteyenlerin sağlıklarını korumak için bazı noktalara dikkat etmeleri gerekiyor. Çünkü doğru pişirme yöntemlerine uyulmadığı takdirde mangal keyfi; sağlığı tehdit eden, kanserojen bir riske dönüşüyor. Mesela mangal yaparken eti marine etmek doğru mu? Mangal ateşi ete ne kadar mesafede olmalı? Mangal etine limon sıkılır mı? Mangalda tavuk eti mi yoksa kırmızı et mi daha sağlıklı? İşte tüm bu merak edilen soruları Beslenme ve Diyet Bölümü'nden Dyt. Aslıhan Altuntaş, sağlıklı ve lezzetli bir mangal için dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi vererek cevapladı...

Beslenme ve Diyet Bölümü'nden Dyt. Aslıhan Altuntaş, sağlıklı ve lezzetli bir mangal keyfi için mangal severlere önerilerde bulundu. İşte mangal yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.