Son Güncelleme: Cuma 09.08.2019 15:00
Ağız tadında keyifli bayram için bu önerilere dikkat!
Prof. Dr. Alper Çelik, Kurban Bayramı'nda et tüketimi konusunda nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda 'hayati' uyarılarda bulundu…
Kalp ve mide rahatsızlıkları
Kurban Bayramı'na saatler kala uzmanlar, et tüketimi konusunda uyarıyor. Etin fazla tüketilmesinin sindirim rahatsızlıklarına bunun da ciddi sağlık sorunlarına neden olacağına dikkat çeken Prof. Dr. Alper Çelik, "Bayramda ödem artışı, kalp rahatsızlığı, tansiyon yüksekliği ve mide problemleri yaşanabilir. Diyabet hastaları bu dönemde et ve yağlı yiyecek tüketimini arttırarak sağlıklı beslenmeyi bozmakta ve sağlıklarını tehlikeye atmaktadırlar" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Astım nöbetine dikkat
- 2 Metabolizmayı ateşleyen beslenme yöntemi! İstediğinizi yiyerek 3 ayda 12 kilo verin...
- 3 Kemikleri adeta çelik gibi yapıyor! Günde 1 porsiyon tüketmeniz yeterli..
- 4 ‘Serum’ çılgınlığına karşı uyarı: Kuaförde serum taktırıp kalbi duranlar var
- 5 Greyfurtun 8 altın faydası
- 6 Beşinci hastalık korkutuyor
- 7 Hafızayı zehir gibi yapıyor! Bilim insanları beyin gücünü artırmak kaç dakika yürümeniz gerektiğini açıkladı
- 8 Kemikleri adeta çelik gibi yapıyor! Günde 1 porsiyon tüketmeniz yeterli..
- 9 Akciğerleri tüm toksinlerden arındırıyor! Doktorların kesinlikle tüketmelisiniz dediği o besin...
- 10 Göz hastalıklarında akıllı mercek dönemi