Çarşamba 28.08.2019 17:44
Son Güncelleme: Çarşamba 04.09.2019 09:51

Kışlık domates sosu ve turşu hazırlarken dikkat edilecek noktalar!

Kış sofralarının vazgeçilmezi, yemeden duramadığımız konserveleri ve turşuları hazırlarken yaptığımız hatalar bizi sağlığımızdan edebilir! İşte Gıda Güvenliği Derneği Başkanı Samim Saner'den A'dan Z'ye güvenli, sağlıklı konserve hazırlama ve turşu kurma hakkında önemli bilgiler...

ISITMA İŞLEMİ YAPARKEN DİKKAT!

Konserve ürünler ısıl işlemle dayanıklı hale getirilmiş ürünlerdir. Endüstriyel üretimde kullanılan ısıtma ile konservenin içinde bulunan patojen ve diğer mikroorganizmaların tahrip edilmesi amaçlanır. İşlem sonrası ortamda sadece çok az sayıda bakteri sporu kalır ancak sıcak iklimlerde bu bakteri sporları gelişip ürünü bozarlar.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.