Asla çiğ tüketilmemesi gereken 5 besin nelerdir? İşte asla çiğ tüketilmemesi gereken 5 besin
Çiğ besin tüketme akımı (Raw Foodism), besinlerin işlem görmeden ve pişirilmeden yenmesinin çok daha sağlıklı olduğunu savunur. Çiğ sebze tüketiminin sindirim ve genel sağlığa çok daha faydalı olduğu inanılır. Ancak bazı yiyecekler var ki hiçbir şekilde çiğ tüketime uygun değildir. İşte çiğ tüketmememiz gereken 5 tehlikeli besin...
BROKOLİ
Brokoli, Brüksel lahanası, karnabahar ve lahana ailesinin diğer üyeleri lezzet olarak çiğ tüketilebilir sebzelerdendir. Ancak çiğ bir şekilde tüketildiklerinde çok daha fazla şişkinlik hissi verirler. Bu yüzden onları pişirmenizde fayda var.


EN SON HABERLER
- 1 Deprem psikolojimizi de salladı
- 2 Sağlıklı çocuk sağlıklı gelecek
- 3 Bahar geldi ama grip peşimizi bırakmıyor
- 4 Gıdıklanma çocuklarda travmaya yol açabilir
- 5 Gençlerin kalbi alarm veriyor!
- 6 Kanser riskinizi azaltan 4 basit tavsiye
- 7 Diş sağlığı için bunlara dikkat!
- 8 Kalbin bu uyarılarına dikkat!
- 9 Panik yok aşı var!
- 10 Hemofilide gen devrimi