Son Güncelleme: Çarşamba 04.12.2019 09:35
Buzdolabına koyarsanız zehre dönüşüyor! İşte buzdolabına girmemesi gereken besinler
Bazı besinlerin buzdolabına konulduğunda hastalığa neden olduğunu biliyor muydunuz? Peki, bu besinler nelerdir? İşte duyunca çok şaşıracağınız buzdolabına girince hastalıklara neden olan besinler...
TATLILAR
Bal, reçel ve çikolata gibi tatlı besinler buzdolabında organik özelliklerini yitirerek tatlarının yanı sıra reçel ve balın akışkanlığı da bozulur.
EN SON HABERLER
- 1 Bağırsaklarınızın çürümeye başladığının ilk işareti! Yemekten sonra bunu hissediyorsanız...
- 2 Bilgisayar başında saatlerce oturanlar dikkat
- 3 Rus hekimler parmağı kesilmeli dedi Türk doktorlar kurtardı
- 4 Hasta eden "genleri" ortadan kaldırıyor! Bilim insanlarından açıklama: "Ömrü onlarca yıl uzatacak 5 adım"
- 5 5 bin yıllık tedavi şifa dağıtıyor! Geçmeyen dertlerine "arı iğnesi" çare oldu
- 6 Hafızayı zehir gibi yapan besin! Haftada 3 defa tüketmek unutkanlığı bitiriyor
- 7 Bilim insanlarından "kalbi 20 yaş gençleştiren" besin keşfi! Bunu yiyenin damarları baştan aşağı yenileniyor...
- 8 Gezegendeki "en sağlıklı besin" açıklandı! Bunu yiyen hastalık yüzü görmüyor
- 9 Çığ gibi büyüyen tehlike: Obezite
- 10 Tek bir tanesinde dünyanın "şifası" var! Yiyenin bağışıklığı "çeliğe" dönüşüyor: Bulmak için Akdeniz'e koşuyorlar...