Bu besinleri sakın blenderdan geçirmeyin
Hayatımızı kolaylaştıran blendarı her besinde kullanabileceğimizi düşünsek de uzmalar bu düşüncenin yanlış olduğunu ortaya koydu. Pratik diye kullandığımız blenderlar aslında bazı besinlerin vitamin ve minerallerini öldürerek besin değerinin düşmesine neden oluyor. Peki blenderdan geçirmememiz gereken besinler nelerdir? İşte blenderdan geçirmemeniz gereken besinler
Mutfakta işimizi kolaylaştıran karıştırıcılar ne yazık ki her yiyeceğin parçalanması için uygun değiller. İşte blender'dan geçirilmemesi gereken besinler...
YEŞİL YAPRAKLI SEBZE VE MEYVELER
Yeşil yapraklı sebzelerde olduğu gibi lif oranı yüksek gıdalar da karıştırıcılarda parçalandığında vitamin ve mineral kaybı yaşar.
EN SON HABERLER
- 1 Süt içiyor musunuz?
- 2 Midesinden çıkan taş herkesi şaşırttı
- 3 Dövme yaptırmanın bedeli ağır
- 4 Sigara kullanım yaşı 13’e düştü
- 5 Minik Lina için İstanbul’dan Rize’ye “kalp” köprüsü kuruldu
- 6 7 günde karnı dümdüz yapıyor! Ünlülerin diyetisyeni anlattı…
- 7 Uyuyan metabolizmayı kahvaltıyla uyandırın
- 8 7 günde karnı dümdüz yapıyor! Ünlülerin diyetisyeni anlattı…
- 9 Bana yediğin mantarı söyle!
- 10 Kahvaltıdan önce 1 kaşık içmek haftada 4 kilo verdiriyor! Doğrudan vücuttaki yağları parçalıyor...