Şanlıurfa’da tarihi geçmiş bin 700 koli cips ele geçirildi
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bir işletmeye yapılan baskında piyasaya sürülmek üzere son tüketim tarihi geçmişi ve bozulmuş Bin 700 koli cips ele geçirildi.
İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol Birimi, Alo Gıda şikayetine gelen ihbar üzerine Akçakale yolu üzerinde bulunan bir depoda şok baskın yaptı. Denetimde son kullanma tarihi geçmiş, bozulmuş ve kokuşmuş halde olan 20 palet Bin 700 koli cips tespit edildi. Ele geçirilen ürünler kamyonlara yüklenerek imha edilmek üzere zabıta ekiplerine teslim edildi. İşletmeye de idari ceza uygulandı.
Konuya ilişkin Eyyübiye ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Eyyübiye İlçe Müdürlüğü Gıda Kontrol Birimi ekiplerince Alo Gıda şikayetine istinaden yapılan denetimde bir işletmede piyasaya sürülmek üzere Son Tüketim Tarihi geçmiş, bozulmuş ve kokuşmuş halde olan 20 palet 1700 koli cips tespit edilmiştir. Söz konusu ürünlere imha edilmek üzere el konularak işletmeye İdari Yaptırım Kararı uygulanmıştır. Ele geçirilen ürünler kamyonlara yüklenerek imha edilmek üzere zabıta ekiplerine teslim edilmiştir."
SANLİURFA İLÇELERİ
Tüm Sanliurfa HaberleriSANLIURFA HAVA DURUMU
14 Ocak 2026 Çarşamba6 º
6 º / 1 ºEN SON HABERLER
- 1 Şanlıurfa’da kaçak göçmen operasyonu! 7 kişi tutuklandı
- 2 Şanlıurfa'da yasa dışı bahis operasyonu: 28 gözaltı
- 3 Şanlıurfa’da dev tefecilik operasyonu! 22 kişi gözaltına alındı
- 4 Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi’ne yeni hematoloji uzmanı
- 5 Viranşehir’de yaşlı adamı darp olayında 4 şüpheli tutuklandı
- 6 Viranşehir’de zincirleme kaza: 4 Yaralı
- 7 Şanlıurfa’da ruhsatsız silah operasyonu: 7 Şüpheli gözaltında
- 8 Şanlıurfa’da DEAŞ Operasyonu: 2 Gözaltı
- 9 Bozova'da baba ve kızı karbonmonoksit gazından zehirlendi
- 10 Şanlıurfa’da 1,5 milyon TL’lik tarihi geçmiş ürün ele geçirildi