Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü personeli iftarda buluştu

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü tarafından geleneksel iftar yemeği programı düzenlendi.
Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü İsmail Poyraz'ın ev sahipliğinde gerçekleşen geleneksel iftar yemeğine tüm personeller aileleriyle birlikte katıldı. 11 ayın Sultanı Ramazan ayı ile bütünleşen ve birlik, beraberlik duygusunun yaşandığı iftar yemeği Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Bölge Müdürlüğü sosyal tesislerinde düzenlendi.
Bölge Müdürü İsmail Poyraz, Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Taşan, personel, Personelin eş ve çocuklarıyla katıldı. Yemeğin sonunda Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Taşan tarafından yemek duası edildi.
Bölge Müdürü İsmail Poyraz yaptığı konuşmasında aile kavramının çok önemli olduğunu, personellerin eşleriyle ve çocuklarıyla katılım sağladığını, herkesçe birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hareket edilmesinin kendisini çok memnun ettiğini ifade etti. Poyraz, "Dünyanın farklı yerlerinde bazı müslüman kardeşlerimizin çok zor şartlar altında olduğunu bir an önce huzuru refaha kavuşmaları için dua etmeli, onlara maddi ve manevi elimizden bir şey geliyorsa şayet mutlaka yapmalıyız" dedi.
SANLİURFA İLÇELERİ
- Hilvan
- Eyyübiye
- Suruç
- Birecik
- Halfeti
- Siverek
- Viranşehir
- Karaköprü
- Bozova
- Akçakale
- Harran
- Haliliye
- Ceylanpınar
SANLIURFA HAVA DURUMU
27 Mart 2025 Perşembe29 º
29 º / 16 ºEN SON HABERLER
- 1 Şanlıurfa’da motosiklet kazası! 1 ölü
- 2 Şanlıurfa’da Kadir Gecesi'nde vatandaşlar camilere akın etti
- 3 Şanılurfa Sanayi Sitesi'nde yangın
- 4 Şanlıurfa’da silahlı kavga! 2 yaralı
- 5 Yetim çocuklar aynı sofrada buluştu
- 6 Siverek’te yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara ücretsiz bayram tıraşı
- 7 Şanlıurfa’da aranan 25 hükümlü yakalandı
- 8 Şanlıurfa'da otomobil yandı
- 9 Şanlıurfa’da bayram öncesi gıda denetimi yoğunlaştı
- 10 Şanlıurfa’da kuduz hastalığına karşı aşılama çalışmaları başladı