Sofra

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    2 adet çipura
    1 çorba kaşığı tereyağı
    2 adet pırasa
    10-12 dal maydanoz

    Kapari sos için:
    2 çorba kaşığı sıvı yağ
    1 çorba kaşığı kapari
    2 çorba kaşığı soya sosu
    2 çorba kaşığı krema
    2 diş ince kıyılmış sarımsak
    Kimyon, karabiber
Ayıklanmış ve yıkanmış balıkları kalın halkalar şeklinde dilimleyin. Tereyağında arkalı önlü kızartıp bir kenara alın. Aynı yağda ince kıyılmış pırasa ve maydanozu kavurup servis tabağına alın. Üzerine balık dilimlerini yerleştirin. Diğer tarafta sıvı yağda kapari, soya sosu, krema, sarımsak, kimyon ve karabiberi hafif ısıtıp balıkla birlikte servis yapın