1 Harç için yapışmaz yüzeyli bir tavaya mısır yağı, kıyma, küp doğranmış soğan, ince kıyılmış biber, sarımsak, pul biber, hardal ve toz kırmızıbiberi koyup, sık sık karıştırarak 10 dakika pişirin. Üzerine küp doğranmış domates, toz şeker, sirke ve tuz ekleyin. Kısık ateşte suyunu tamamen çekene dek pişirip, kenara alın.
2 Hamuru hazırlamak için mısır unu, un, toz şeker, kabartama tozu, pul biber ve tuzu derin bir kaba alıp iyice karıştırın. Pürüzsüz ve kuru bir hamur haline gelinceye dek elinizle yoğurun. Süt ve yumurta akını bir kasede çırpıp hamura katın ve yoğurun.
3 Orta boy, yuvarlak bir fırın kabını yağlayın. Hazırladığınız hamuru kabın içine, kenarlarını 2 parmak yükselterek döşeyin. Kıymalı harcı hamurun içine döküp yayın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Dilimleyerek servis yapın.