MALZEMELER
130 gram biftek
l 2 çorba kaşığı küp
doğranmış soğan
l 2 diş sarmısak
l Tuz, karabiber
l 2 adet chanterel mantarı
l 2 adet istiridye mantarı
l 2 adet kestane mantarı
2 adet porçini mantarı
Kızartmak için: Sıvıyağ
Yarım su bardağı demi glass sos
Servis için: Patates püresi
BİFTEĞİ döverek inceltin. Tüm mantarları dilimleyerek soğan ve ince kıyılmış sarmısakla birlikte soteleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Karışımı bifteğin içine yayıp, rulo şeklinde sarın ve kürdanla tutturun. Kızgın yağda kızartın. Üzerine demi glass sosu gezdirip, sosu çekene kadar pişirin. Servis tabağına patates püresini yayın. Üzerine bifteği yerleştirip servis yapın.