Fenerbahçeli Caner evlendi

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, Asena Atalay ile Edremit'te düzenlenen bir düğünle dünya evine girdi.
Edremit ilçesi Güre Beldesinde düzenlenen düğün ve nikah törenine beyaz bir Porsche ile gelen Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ile Asena Atalay çiftti gizlice otele giriş yaptı.
Düğüne yakın akrabalar ve yakın dostları katıldı. Düğüne katılanlar Caner'in siyah bir smokin, Asena'nın da şık bir gelinlik giydiğini ve gönüllerince eğlenip dans ettiklerini söylediler. Düğün ve nikah töreninin bir arada yapıldığı otele Fenerbahçe camiasından kimsenin katılmadığı, ancak önümüzdeki Pazar günü İstanbul'da bir düğün töreninin daha yapılacağı öğrenildi.
Daha öncede milli futbolcu Caner'in nişanlısının ve kendisinin adını otomobilin ön ve arka tekerleklerindeki fren disklerine yazdırması dikkat çekmiş, günlerce konuşulmuştu.


EN SON HABERLER
- 1 Trabzonspor tarih yazmak için sahada! İşte Trabzonspor U19-Barcelona maçının muhtemel ilk 11'leri...
- 2 Serdal Adalı'dan transfere dair kritik açıklama! İşte toplantı tarihi...
- 3 Fenerbahçe haberi: Mourinho'dan Beşiktaş derbisi öncesi flaş karar! Sezonun geri kalanında...
- 4 Beşiktaş'ta, Fenerbahçe derbisi hazırlıkları başladı
- 5 Bodrum FK işini zora soktu!
- 6 Dünya devinin Victor Osimhen teklifi ortaya çıktı! Yıldız golcü istediğini alacak...
- 7 Bülent Uygun: Acıma ortak olup, beni yalnız bırakmadınız
- 8 Hami Mandıralı Trabzonspor U19 hakkında konuştu!
- 9 Arda Güler'in yeni hocası belli oluyor! Ancelotti sonrası Klopp, Xabi Alonso, Solari...
- 10 Trabzonspor'da Fatih Tekke fırtınası!