Pazartesi 09.03.2015 00:00

Manchester United Arsenal maçı özeti ve golleri (GENİŞ-ÖZET)

Manchester United Arsenal maçı canlı anlatımı, özeti, golleri, skoru, sonucu ve tüm ayrıntıları ile sabah.com.tr'de. İşte Manchester Arsenal maçı golleri ve geniş özet...

İngiltere Federasyon Kupası çeyrek finalinde Arsenal, deplasmanda Manchester United'ı 2-1 mağlup etti. Old Trafford Stadı'nda oynanan FA Cup 6. tur mücadelesinde Arsenal, Manchester United'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı ve adını son 4 takım arasına yazdırdı. Tek maçlı eleminasyon sisteminin uygulandığı FA Cup'ta ev sahibi avantajıyla maça çıkan Manchester United 26. dakikada Monreal'in golüne engel olamadı. Kalesinde gördüğü golün şokunu çabuk atlatan ManU 29. dakikada Rooney ile skoru eşitlemeyi başardı.
İlk yarısı 1-1'lik beraberlikle sona eren karşılaşmanın 61. dakikasında ise Manchester United'ı yıkan isim eski futbolcusu Welbeck oldu. Defansın büyük hatasını iyi değerlendiren Welbeck kaleciyi geçtikten sonra topu ağlarla buluşturdu ve maçı tayin eden gole imzasını attı.
Karşılaşmanın ayrıca 77. dakikasında Angel Di Maria kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
MAÇTAN DAKİKALAR
90+6. Dakika: Çok pozisyonun yaşanmadığı vasat bir oyun izledik. Sonraki maçlarda takımların geliştirmesi gereken çok şeyi var. Deplasman takımı maçın büyük kısmında oyunu kontrol ediyordu. Ev sahibi takım kısa paslara ve topa sahip olmaya dayalı bir oyun oynadı. Deplasman takımı ise bulduğu boşluklarda sonuca gitmeye çalıştı.
90+6. Dakika: Hakem saatini kontrol ediyor ve maçı bitiren düdüğü çalıyor.
90+5. Dakika: Phil Jones (Manchester Utd) sahanın bir tarafından diğer tarafına gönderdiği uzun pasla takım arkadaşlarından birisini topla buluşturmaya çalışıyor, ancak oyuncu topu kaybediyor ve bu pozisyondan sonuç alınamıyor.
90+5. Dakika: Mesut Ozil (Arsenal) kısa pasla köşe vuruşunu kullanıyor.
90+4. Dakika: Alexis Sanchez (Arsenal) kendisine gönderilen isabetli pasta topu kontrol ediyor ve kaleciyle karşı karşıya kalıyor; oyuncu topu sağ direğe doğru gönderiyor. Ancak bu şuta hazırlıklı olan David de Gea (Manchester Utd) uzanarak bu şutu çıkartıyor. Arsenal köşe vuruşu kullanacak. Takımın oyuncuları ceza alanını dolduruyor.
90+2. Dakika: Antonio Valencia (Manchester Utd) takım arkadaşlarından birisini topla buluşturmak için havadan bir orta yapmak istiyor. Ancak rakip defans topu kapıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
90+2. Dakika: Arsenal tarafından kullanılan uzun mesafeli serbest vuruşta top defans oyuncusu tarafından uzaklaştırılıyor.
90+1. Dakika: Antonio Valencia (Manchester Utd) sert bir müdahalede bulunuyor ve hakem faulü çalıyor.
90+1. Dakika: Michael Oliver düdüğünü çalıyor. Top yerine rakibinin ayağına vuran Mesut Ozil (Arsenal) faul yapıyor.
90. Dakika: 5 ek süre uzatma olarak oynanacak.
90. Dakika: Aaron Ramsey (Arsenal) tarafından ceza sahasına havadan gönderilen güzel pasta rakip defans oyuncuları araya girerek tehlikeyi uzaklaştırıyor.
90. Dakika: Bugünkü maçta toplam biletli seyirci sayısı 74285.
88. Dakika: Bu faul kartı hak ediyor! Hakem Michael Oliver hareketi yapan Aaron Ramsey (Arsenal) için sarı kartını gösterdi.
88. Dakika: Bu vuruş pek iyi bir sonuç vermedi. Santi Cazorla (Arsenal) ceza sahasının kenarından şansını deniyor, ancak sol alt köşeye yaptığı bu zayıf vuruşu kaleci David de Gea (Manchester Utd) çok kolay bir şekilde çıkartıyor.
87. Dakika: Adnan Januzaj (Manchester Utd) sarı kartını Adnan Januzaj (Manchester Utd) için çıkartıyor.
85. Dakika: Yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor ve Manchester Utd takımı oyuncusu ofsayta düşüyor.
84. Dakika: Marouane Fellaini (Manchester Utd) ceza sahasının içinde Antonio Valencia (Manchester Utd) tarafından yapılan ortada topu kontrol ediyor, ancak rakip defans oyuncusu cesur bir müdahaleyle araya giriyor.
84. Dakika: Yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor. Olivier Giroud (Arsenal) ofsayta düşen oyuncu.
83. Dakika: Daley Blind (Manchester Utd) uzun bir top gönderiyor, ancak Wojciech Szczesny (Arsenal) topu rahatlıkla kontrol ediyor.
82. Dakika: Mesut Ozil (Arsenal) ile Alexis Sanchez (Arsenal) kendi aralarında birebir pas yapıyor, ancak rakip oyuncu bu paslaşmayı engelliyor.
81. Dakika: Wayne Rooney (Manchester Utd) ceza sahasının kenarından serbest vuruşu kullanıyor ve topu kaleye gönderiyor. Üstten dışarı giden top kaleciyi zorlamıyor. Top sahanın dışına çıkıyor ve Arsenal şimdi kale vuruşunu kullanacak.
80. Dakika: Nacho Monreal (Arsenal) kontrol edemediği topa elle dokundu ve hakem düdüğünü çalarak elle oynamayı tespit etti. Manchester Utd serbest vuruş kazandı. Doğrudan kaleye şut çekmeye müsait bir pozisyon.
79. Dakika: Mesut Ozil (Arsenal) ceza sahasına havadan bir orta yapıyor. Ancak rakip defans oyuncuları bu ortayı zorlanmadan uzaklaştırıyor.
77. Dakika: Angel Di Maria (Manchester Utd) gereksiz yere ikinci sarı kartını görüyor. Oyuncu hakeme çok fazla itiraz etti ve hakem Michael Oliver oyuncuyu oyundan attı. Takımını zor durumda bırakan oyuncu bu durumdan memnun değil.
76. Dakika: Angel Di Maria (Manchester Utd) sarı kart görmekten kaçamıyor.
74. Dakika: Santi Cazorla (Arsenal) kendisine gönderilen isabetli pas ile ceza sahası içinde buluşuyor ve gelişine yaptığı vuruşla topu sağ alt köşeye gönderiyor. Ancak kaleci David de Gea (Manchester Utd) uzanarak bu topu çıkartıyor. Harika bir kurtarış!
74. Dakika: Arsene Wenger oyuncu değişikliği yapmaya hazırlanıyor. Danny Welbeck (Arsenal) yerine Olivier Giroud (Arsenal) oyuna giriyor.
73. Dakika: Hakem oyuncu değişikliğini işaret ediyor. Adnan Januzaj (Manchester Utd) oyuna giriyor ve Marcos Rojo (Manchester Utd) oyundan çıkıyor.
73. Dakika: Oyun ofsayttan dolayı durdu. Ashley Young (Manchester Utd) ofsayta yakalanan oyuncu.
72. Dakika: Alexis Sanchez (Arsenal) oldukça yakın mesafeden kullandığı serbest vuruştan güzel bir vuruş yapıyor. Oyuncunun kalenin ortasına gönderdiği topu güzel bir kurtarış yapan David de Gea (Manchester Utd) çeliyor.
72. Dakika: Antonio Valencia (Manchester Utd) rakibini formasından çekiyor ve hakem oyunu durduruyor. Oyuncu bu pozisyonda sarı kart görmüyor. Arsenal oldukça tehlikeli bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.
71. Dakika: Arsenal oyuncuları kendi aralarında güzel kısa paslar yaparak oyunun temposunu kontrol ediyorlar, ancak rakip defans oyuncusu araya girerek topu kapıyor.
69. Dakika: Michael Oliver düdüğünü çalıyor ve hücumda olan Antonio Valencia (Manchester Utd) tarafından yapılan faulü belirliyor. Hakemin kararı doğru.
68. Dakika: Marouane Fellaini (Manchester Utd) yüksekten gelen ortaya yaptığı kafa vuruşuyla topu sağ alt köşeye doğru gönderiyor. Ancak oyuncunun yakın mesafeden yaptığı bu vuruş beklediğinden çok daha cılız oluyor ve kaleci Wojciech Szczesny (Arsenal) rahat bir kurtarışla topu çıkartıyor.
66. Dakika: Teknik direktör oyuncu değişikliğine gidiyor ve Calum Chambers (Arsenal), Hector Bellerin (Arsenal) yerine oyuna giriyor.
66. Dakika: Köşe vuruşunda Chris Smalling (Manchester Utd) topla buluşuyor ve hemen topu kaleye gönderiyor. Ancak oyuncunun isabetsiz şutu farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor.
65. Dakika: Hakem düdüğünü çalıyor, Manchester Utd köşe vuruşunu kullanacak.
65. Dakika: Marouane Fellaini (Manchester Utd) ve Angel Di Maria (Manchester Utd) kendi aralarında bir pas organizasyonu yapmaya çalıştı, ancak rakip defans oyuncuları buna engel oldu.
65. Dakika: Wayne Rooney (Manchester Utd) serbest vuruştan orta yapıyor, ancak hazır bekleyen rakip defans oyuncuları araya girerek ortanı hedefini bulmasını engelliyor.
64. Dakika: Sarı kartı gören oyuncu Marcos Rojo (Manchester Utd).
64. Dakika: Oyun durdu. Hector Bellerin (Arsenal) top için giriştiği mücadelede oyun kurallarına aykırı davrandı. Oyuncu yaptığı hatanın farkında ve karara itiraz etmiyor. Manchester Utd taç çizgisinin yakınlarından bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
63. Dakika: Ashley Young (Manchester Utd) güzel bir bireysel koşu yapıyor, ancak rakip oyuncu onu engelliyor ve şans yakalayamıyor.
61. Dakika: GOL! Büyük hata gole yol açıyor. Defans oyuncusu topu kaybediyor ve topu alan Danny Welbeck (Arsenal) golü atarak skoru 1:2 yapıyor.
61. Dakika: Angel Di Maria (Manchester Utd) doğru karar veriyor, ancak şansı tutmuyor. Oyuncu kendisine gönderilen pası kontrol ettikten sonra 18 metreden topu kaleye gönderiyor, ancak top sağ direğin dibinden dışarı gidiyor.
60. Dakika: Ashley Young (Manchester Utd) maça sarı kartla devam edecek.
59. Dakika: Marouane Fellaini (Manchester Utd) sarı kart görüyor. Oyuncu maçın geri kalanında daha dikkatli olmak zorunda, çünkü böyle bir hareket daha yaparsa oyundan atılabilir.
57. Dakika: Aaron Ramsey (Arsenal) ceza sahası içine pasını gönderemiyor. Top rakip tarafından kesiliyor.
56. Dakika: Hakem faulü çalıyor. Marouane Fellaini (Manchester Utd) sert bir müdahale yapıyor, ancak kart görmüyor. Arsenal oyuncuları serbest vuruşu bekletmeden kullanarak oyunu hızlandırıyor.
55. Dakika: Marouane Fellaini (Manchester Utd) yaptığı faulle oyun kurallarına aykırı hareket ediyor. En azından hakem Michael Oliver bu görüşte.
53. Dakika: Alexis Sanchez (Arsenal) ceza sahasının hemen dışında yerden kendisine gönderilen pası alıyor ve güzel bir vuruşla topu sağ direğe doğru gönderiyor. David de Gea (Manchester Utd) harika bir refleksle bu şutu engelliyor. Güzel bir kalecilik örneği.
51. Dakika: Arsene Wenger bir değişiklik yapmak zorunda kalıyor. Sakatlanan Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal) oyuna devam edemiyor, yerine Aaron Ramsey (Arsenal) oyuna giriyor.
49. Dakika: Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal) sağlık ekibinden yardım istiyor.
49. Dakika: Marcos Rojo (Manchester Utd) topu Wayne Rooney (Manchester Utd) ile buluşturmaya çalışıyor ancak pası biraz fazla hızlı verince şans kayboluyor.
49. Dakika: Wayne Rooney (Manchester Utd) serbest vuruştan topu ceza alanı içine gönderiyor, ancak top defansın ilk oyuncusu tarafından kolaylıkla uzaklaştırılıyor.
48. Dakika: Danny Welbeck (Arsenal) sert bir müdahale yapıyor ve hakem bu hareket için düdüğünü çalarak faul veriyor. Serbest vuruşu Manchester Utd kullanacak.
48. Dakika: Antonio Valencia (Manchester Utd) uzun bir pasla topu Ashley Young (Manchester Utd) ile buluşturmaya çalışıyor, ancak iyi organize olmuş olan defans topu uzaklaştırmayı başarıyor.
46. Dakika: Takımlar ikinci yarı için yerlerini aldı ve bir değişiklik göze çarpıyor. Louis van Gaal yaptığı değişiklikle Phil Jones (Manchester Utd) şans buluyor ve Luke Shaw (Manchester Utd) oyundan çıkıyor.
46. Dakika: Devre arasında oyuncu değişikliği. Ander Herrera (Manchester Utd) oyundan çıkarken yerini Michael Carrick (Manchester Utd) alıyor.
46. Dakika: Hakem düdüğü ile ikinci yarı başladı.
45+3. Dakika: İlk 45 dakika boyunca oldukça güzel ve eğlendirici bir futbol izledik. İkinci yarıda da bu temponun düşmemesini umuyoruz. Her iki takımın da üstünlüğü ele almak için çabaladığı oldukça dengeli bir oyun izliyoruz. Ev sahibi takım oyuncuları daha güvenli bir şekilde daha fazla pas yapıyor ve topu ayaklarında tutuyor. Deplasman takımı ise daha çok defansa ve kontra ataklara güveniyor.
45+3. Dakika: İlk yarı sona erdi. Hakem düdüğünü çaldı ve oyuncular soyunma odalarına yöneldiler.
45+2. Dakika: Marcos Rojo (Manchester Utd) biraz fazla sert bir müdahalede bulunuyor.
45+1. Dakika: Marouane Fellaini (Manchester Utd) ceza sahasının kenarından şutunu çekiyor, ancak kaleci Wojciech Szczesny (Arsenal) için çok kolay bir pozisyon oluyor.
45. Dakika: Uzatma olarak en az 2 dakika daha oynanacak.
45. Dakika: Alexis Sanchez (Arsenal) sıyrılmaya çalışıyor, ancak rakip oyuncu engel oluyor.
44. Dakika: Santi Cazorla (Arsenal) uzun mesafeli bir serbest vuruş kullanıyor. Sol alt köşeye yönelen top kalecinin kucağında kalıyor.
43. Dakika: Marouane Fellaini (Manchester Utd) soğukkanlılığını kaybediyor ve sert bir müdahalede bulunuyor, doğal olarak hakem Michael Oliver düdüğünü çalıyor. Bir başka pozisyon daha Arsenal lehine bir serbest vuruşla sonuçlanıyor.
43. Dakika: Angel Di Maria (Manchester Utd) çok önemli bir gol fırsatından yararlanamıyor! Oyuncu ceza sahası içinde havadan gönderilen isabetli ortada topla buluşuyor ve bekletmeden sağ alt köşeye vuruşunu yapıyor. Ancak vuruş yeterince sert olmuyor ve Wojciech Szczesny (Arsenal) güzel bir kurtarışla topu çıkartıyor.
42. Dakika: Mesut Ozil (Arsenal) başarısız bir köşe vuruşu kullandı.
42. Dakika: Mesut Ozil (Arsenal) rakip oyuncuyu çalımlamak isterken rakip oyuncu topu uzaklaştırmayı başarıyor. Yardımcı hakem köşe gönderini gösteriyor, Arsenal köşe vuruşu kullanacak.
41. Dakika: Wojciech Szczesny (Arsenal) ceza sahasının kenarından Wayne Rooney (Manchester Utd) tarafından çekilen şutu çıkartıyor.
38. Dakika: Angel Di Maria (Manchester Utd) ceza sahası dışından yaptığı pasta takım arkadaşını bulmaya çalışıyor, ancak rakip defans hızlı bir reaksiyon gösteriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.
38. Dakika: Mesut Ozil (Arsenal) uzak mesafeden serbest vuruşu kullanıyor, ancak defans topu uzaklaştırmayı başarıyor.
37. Dakika: Ander Herrera (Manchester Utd) yaptığı müdahaleden dolayı sarı kart görüyor. Oyuncu bu kararı beğenmiş gibi görünmüyor, ancak hakem Michael Oliver itirazları kabul etmiyor.
37. Dakika: Chris Smalling (Manchester Utd) köşe vuruşunda güzel bir reaksiyonla topla buluşuyor, ancak kafa vuruşuyla topu ağlara gönderemiyor. Top farklı bir şekilde üstten dışarı gidiyor.
36. Dakika: Köşe vuruşu. Atışı Angel Di Maria (Manchester Utd) kullanacak.
36. Dakika: Ashley Young (Manchester Utd) pasını göndermeye çalışıyor, ancak rakip oyuncu engelliyor. Korner. Manchester Utd bu duran top fırsatından yararlanmaya çalışacak.
34. Dakika: Alexis Sanchez (Arsenal) ara pasla topu Danny Welbeck (Arsenal) ile buluşturmaya çalışıyor, ancak defans araya giriyor.
33. Dakika: Danny Welbeck (Arsenal) topa elle müdahale etti ve hakem düdüğünü çaldı. Hakem de dahil herkes elle oynamayı gördü.
33. Dakika: Angel Di Maria (Manchester Utd) ceza sahasına bir orta yapıyor, ancak Wojciech Szczesny (Arsenal) kalesinden çıkarak topu alıyor.
31. Dakika: Danny Welbeck (Arsenal) yüksekten gelen ortaya yaptığı kafa vuruşuyla topu yere, kalenin ortasına doğru gönderiyor. Ancak oyuncunun yakın mesafeden yaptığı bu vuruş beklediğinden çok daha cılız oluyor ve kaleci David de Gea (Manchester Utd) rahat bir kurtarışla topu çıkartıyor.
30. Dakika: Wayne Rooney (Manchester Utd) sert bir müdahalede bulunuyor, Michael Oliver düdüğünü çalarak faulü belirliyor. Arsenal serbest vuruşu bekletmeden kullanıyor ve oyun yeniden hareketleniyor.
29. Dakika: Wayne Rooney (Manchester Utd) yapılan harika ortaya güzel bir şekilde yükselerek kafa vuruyor ve top üst direğin hemen altından ağlara gidiyor.
27. Dakika: Manchester Utd kısa paslar yaparak topa sahip oluyor ve rakip defansı açarak gol pozisyonu yakalamaya çalışıyorlar.
25. Dakika: Gol! Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal) muhteşem pas yeteneklerini gösteriyor ve gönderdiği pasla topu Nacho Monreal (Arsenal) ile buluşturuyor, oyuncu ceza sahası içinden akıl dolu bir vuruşla topu sol direğin içinden ağlara gönderiyor. Skor 0:1.
24. Dakika: Daley Blind (Manchester Utd) ceza sahasına orta yapıyor, ancak rakip defans tehlikeyi uzaklaştırıyor.
23. Dakika: Mesut Ozil (Arsenal) tarafından tehlikeli bir noktadan kullanılan serbest vuruş rakip defans oyuncularından birisine çarpıyor ve oyuncu topu uzaklaştırıyor.
22. Dakika: Marcos Rojo (Manchester Utd) rakibine yaptığı sert müdahalenin ardından faule sebebiyet veriyor. Arsenal tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı.
22. Dakika: Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal) güzel bir yerden kötü bir orta yapıyor ve kendisi de hayal kırıklığına uğruyor.
20. Dakika: Ashley Young (Manchester Utd) ceza sahası içinde kendisine gönderilen isabetli pasta çok önemli bir pozisyona giriyor. Oyuncu bekletmeden yaptığı vuruşta isabetsiz bir şut çıkartıyor ve top farklı bir şekilde sağdan dışarı gidiyor.
20. Dakika: Angel Di Maria (Manchester Utd) oyunun yönünü değiştiriyor ve ters kanatta Marouane Fellaini (Manchester Utd) atağı devam ettiriyor.
19. Dakika: Hector Bellerin (Arsenal) topu kaleye gönderiyor, ancak top gökyüzüne doğru gidiyor.
18. Dakika: Nacho Monreal (Arsenal) serbest vuruştan ceza sahasına orta yapıyor, ancak top uzaklaştırılıyor.
18. Dakika: Michael Oliver oyunu durduruyor. Manchester Utd takımından bir oyuncu topu alıyor, ancak oyuncunun bu hareketi hakem tarafından faul olarak değerlendiriliyor.
16. Dakika: Daley Blind (Manchester Utd) rakibini çekerek durduruyor. Hakem pozisyona çok yakın ve faulü çalıyor. Arsenal serbest vuruşu paslaşarak bekletmeden kullanıyor.
15. Dakika: Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal) ve Alexis Sanchez (Arsenal) seri paslarla rakip defans oyuncularını geçmeye ve boş alan yaratmaya çalışırken, rakip defans oyuncularından birisi topa sahip oldu ve bu organizasyonu engelledi.
13. Dakika: Marouane Fellaini (Manchester Utd) rakibi ile giriştiği top kapma mücadelesinde faul yapıyor.
13. Dakika: Ceza sahasının hemen dışından Ashley Young (Manchester Utd) tarafından kullanılan serbest vuruşta top rakip oyuncular yerine kalecinin eldivenleri arasında kalıyor.
12. Dakika: Francis Coquelin (Arsenal) kayarak yaptığı müdahalede rakibinin ayaklarına vuruyor. Hakem düdüğünü çalarak faulü belirliyor. Manchester Utd frikik kullanacak. Kaleye doğrudan şut çekerek sonuç almanın oldukça zor olduğu bir pozisyon.
11. Dakika: Santi Cazorla (Arsenal) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak top rakip defans oyuncularına gidiyor ve tehlike uzaklaştırılıyor.
10. Dakika: Alexis Sanchez (Arsenal) ceza sahasına yerden gönderdiği pasla topu Danny Welbeck (Arsenal) ile buluşturmaya çalışıyor. Ancak, oyuncu topu kontrol edemiyor ve rakip defans oyuncuları topu kapıyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgilerin dışına çıkıyor. Arsenal köşe vuruşu kazanıyor.
7. Dakika: Angel Di Maria (Manchester Utd) tarafından kullanılan köşe vuruşu uzaklaştırılıyor.
7. Dakika: Angel Di Maria (Manchester Utd) topu ceza sahası içindeki arkadaşlarıyla buluşturamıyor ve pas rakip tarafından engelleniyor. Manchester Utd köşe vuruşu kazanıyor.
6. Dakika: Manchester Utd tarafından kullanılan orta mesafeli serbest vuruşta top defans oyuncusu tarafından uzaklaştırılıyor.
4. Dakika: Hector Bellerin (Arsenal) sarı kart görüyor ve oyuncu maçın geri kalanında daha dikkatli olmak zorunda.
3. Dakika: Alexis Sanchez (Arsenal) şansını deniyor ve ceza sahası içinden şutunu çekiyor. Oyuncunun kaleye yaptığı bu vuruş defans oyuncusu tarafından engelleniyor.
3. Dakika: Nacho Monreal (Arsenal) kaleye doğru ilerliyor, ancak defans oyuncusu hızlı bir şekilde geri dönerek müdahalede bulunuyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgilerin dışına çıktı ve Manchester Utd taç atışıyla topu oyuna sokacak.
2. Dakika: Ander Herrera (Manchester Utd) yaptığı hareket için hakem tarafından cezalandırıldı. Oyuncu rakibini düşürdü.
2. Dakika: Manchester Utd topu kontrol ede taraf. Oyuncular orta mesafeli paslarla şut şansı arıyor.
1. Dakika: Hakem düdüğünü çaldı ve karşılaşma başladı.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.