Çarşamba 11.03.2015 00:00
Son Güncelleme: Perşembe 12.03.2015 00:27

Bayern Münih Shakhtar maçı özeti ve golleri - GENİŞ ÖZET (Bayern gol oldu yağdı!)

Şampiyonlar Ligi 2.Tur rövanş maçında Bayern Münih 0-0'ın rövanşında evinde Lucesculu Shakhtar Donetsk'i 7-0 yendi. İşte Bayern Shakhtar maçının geniş özeti, golleri, skoru ve sonucu...

Karşılaşmanın tamamında üstünlüğünü sahaya yansıtan Bayern sahadan 7-0'lık galibiyetle ayrıldı.
Maça Bayern Münih müthiş bir başlangıç yaptı. Maçın hemen 3. dakikasında Oleksandr Kucher penaltı yaptırdı ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Topun başına geçen Thomas Müller fileleri havalandırdı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bayern'in 2. golü ise 34. dakikada Boateng'den geldi. Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca soyunma odalarına takımlar 2-0'lık sonuçla gittiler.
Maçın 2. yarısında da Bayern Münih fırtınası vardı. Alman devi 49. dakikada Ribery, 51. dakikada Thomas Müller, 63. dakikada Badstuber,75. dakikada Lewandowski ve 87. dakikada Götze'nin golleriyle sahadan 7-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla Shakhtar Donetsk'i kupa dışına iten Bayern Münih adını Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ne yazdırdı.

İŞTE MAÇIN GENİŞ ÖZETİ

90+2. Dakika: Taraftarlar bugün sahada gördükleri oyundan kesinlikle memnunlar. Sıkıcı olmayan, oldukça çekici bir futbol izledik. Oyuncuların gelecek maçlarda tutkularını ve heyecanlarını kaybetmemelerini umuyoruz. Ev sahibi takım oyunun genellikle oyunu kontrol eden taraftı. Ev sahibi takım pas kombinasyonlarına dayalı bir futbol oynarken, deplasman takımı oyuncuları kontra ataklarla rakip defansı aşmaya çalıştı.
90+2. Dakika: Maçın süresi sona eriyor ve William Collum düdüğünü çalarak maçı bitiriyor.
90+1. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) defans oyuncularından daha yükseğe sıçrayarak yapılan isabetli ortadan gelen topu kafa vuruşuyla kaleye gönderiyor. Oyuncunun sol alt köşeye gönderiği top olağanüstü bir kurtarış yapan kaleci Andrij Pyatov (Shakhtar) tarafından çıkartılıyor! Top oyun alanını terk ediyor ve yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor. Bayern korneri kullanacak olan taraf.
90. Dakika: Uzatma olarak en az 1 dakika daha oynanacak.
90. Dakika: Mario Götze (Bayern) tarafından ceza sahası içerisinden çekilen şut sol direğin dibinden dışarı gidiyor.
87. Dakika: Olağanüstü bir takım oyunu ve harika bir gol! Jerome Boateng (Bayern) tarafından topun gönderildiği yerde boşta kalan Mario Götze (Bayern) hata yapmıyor ve sol alt köşeye yaptığı vuruşla golü atıyor. 7:0.
87. Dakika: Darijo Srna (Shakhtar) köşe vuruşunu kullanıyor, ancak hiçbir takım arkadaşını bulamıyor. Top defans tarafından tehlike bölgesinden uzaklaştırılıyor.
87. Dakika: Luiz Adriano (Shakhtar) takım arkadaşlarından birisini topla buluşturmak için havadan bir orta yapmak istiyor. Ancak rakip defans topu kapıyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor. Shakhtar köşe vuruşu kazandı.
84. Dakika: Bugünkü maçta toplam biletli seyirci sayısı 70000.
84. Dakika: Vyacheslav Shevchuk (Shakhtar) ceza sahasının hemen dışından topu kaleye gönderiyor ve top üst direğin az üstünden auta gidiyor.
83. Dakika: Ceza sahası içinde takım arkadaşının güzel ortasında topla buluşan Thomas Müller (Bayern) önemli bir şansı kaçırıyor! Oyuncunun şutu az farkla sağ direğin dibinden dışarı gidiyor.
79. Dakika: Douglas Costa (Shakhtar) sahayı terk ederken Wellington Nem (Shakhtar) oyuna girecek.
78. Dakika: Rodrigues Fred (Shakhtar) güzel bir şutla kaleciyi şaşırtmaya çalışıyor, ancak vuruş isabetli olmuyor ve top farklı bir şekilde üstten dışarı çıkıyor.
75. Dakika: Gol! Bastian Schweinsteiger (Bayern) ceza sahasına orta yapıyor ve topla buluşan Robert Lewandowski (Bayern) topu sol alt köşeden ağlara gönderiyor. Oyuncu bu vuruşuyla skoru 6:0 yapıyor.
74. Dakika: Bayern kısa paslaşmalarla rakip defansta bir açıklık arıyorlar.
71. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) ofsayttaydı ve yardımcı hake bunu görüp bayrağını kaldırdı.
70. Dakika: Değişiklik yapılıyor. Alex Teixeira (Shakhtar) oyundan çıkarken Ilsinho (Shakhtar) oyuna giriyor.
69. Dakika: Hakem düdüğünü çalıyor. Mario Götze (Bayern) takımı ataktayken rakibine faul yapıyor.
67. Dakika: Teknik direktör oyuncu değişikliği yapmaya karar veriyor ve Holger Badstuber (Bayern) çıkarken Dante (Bayern) oyunda.
66. Dakika: Luiz Adriano (Shakhtar) ceza sahasındaki takım arkadaşlarından birisine kafa vuruşu için pozisyon hazırlamak istedi, ancak başarısız oldu. Oyuncu kötü bir vuruş yaptı ve orta hedefini bulmadı. Top sahanın dışına çıkıyor ve Bayern şimdi kale vuruşunu kullanacak.
63. Dakika: Holger Badstuber (Bayern) takım arkadaşının güzel ortasına harika bir kafa vuruşu yapıyor, direkten seken top kaleciyi geçiyor.
63. Dakika: Kornerden gelen top ceza sahasına gelmiyor. Mario Götze (Bayern) kısa pas olarak kullanmaya karar veriyor.
62. Dakika: Andrij Pyatov (Shakhtar) harika kurtarışı için taraftarlardan alkış alıyor. Kaleci muhteşem bir kurtarışla Juan Bernat (Bayern) tarafından yakın mesafeden çekilen şutu çıkartıyor. Top sol alt köşeye doğru gidiyordu. Top kornere çıkıyor. Bayern köşe vuruşundan önemli bir fırsat yakalıyor.
59. Dakika: Teknik direktör oyuncu değişikliği yapmak zorunda kalıyor. Franck Ribery (Bayern) sakatlanarak oyunu terk ediyor. Yerini Juan Bernat (Bayern) alıyor.
59. Dakika: Taras Stepanenko (Shakhtar) küçük bir sakatlık geçiriyor, ancak oyuna devam edebilecekmiş gibi görünüyor.
59. Dakika: An itibarıyla topa sahip olma oranları 71:29 şeklinde.
58. Dakika: Oyun durdu ve Taras Stepanenko (Shakhtar) sağlık ekibinden yardım istiyor.
56. Dakika: Top köşe vuruşundan Douglas Costa (Shakhtar) tarafından ceza alanına gönderiliyor, ancak defans oyuncularından birisi topu uzaklaştırıyor.
55. Dakika: Defans oyuncuları Luiz Adriano (Shakhtar) tarafından kaleye yapılan vuruşu engelleyerek kaleciyi büyük bir dertten kurtardılar. Takım arkadaşını gönderdiği pası ceza sahası içinden gole çevirmek için bekletmeden vuruşunu yapan oyuncu başarısız oldu. Top oyun alanını terk ediyor. Shakhtar köşe vuruşu kullanacak.
52. Dakika: Gol! Seken topu Thomas Müller (Bayern) kontrol ediyor ve yakın mesafeden topu ağlara gönderiyor. Skor 4:0.
52. Dakika: Franck Ribery (Bayern) tarafından gönderilen topu Andrij Pyatov (Shakhtar) kontrol ediyor ve atak son buluyor.
51. Dakika: Darijo Srna (Shakhtar) sakatlığa sebebiyet verebilecek bu pozisyonun ardından oyuna devam ediyor.
51. Dakika: Yardımcı hakem ofysatı işaret ediyor ve orta hakem ona uyuyor. Alex Teixeira (Shakhtar) ofysata yakalanan isim.
49. Dakika: Gol! David Alaba (Bayern) muhteşem pas yeteneklerini gösteriyor ve gönderdiği pasla topu Franck Ribery (Bayern) ile buluşturuyor, oyuncu ceza sahası içinden akıl dolu bir vuruşla topu sağ alt köşeden ağlara gönderiyor. Skor 3:0.
49. Dakika: Mario Götze (Bayern) topu ceza sahasına göndermek yerine, köşe vuruşundan kısa pas yapıyor.
48. Dakika: Darijo Srna (Shakhtar) kendisine yapılan müdahaleden dolayı sakatlandı. Oyuncuya sağlık ekibi gerekli müdahaleyi yapacak.
48. Dakika: Mario Götze (Bayern) ceza sahasının hemen dışından takıma arkadaşını bulmak için yerden bir pas gönderiyor, ancak defans oyuncularından birisi soğukkanlılıkla tehlikeyi savuşturuyor. Top kornere çıkıyor. Bayern atağı devam edecek.
47. Dakika: William Collum düdüğünü çalıyor ve hücumda olan Sebastian Rode (Bayern) tarafından yapılan faulü belirliyor. Hakemin kararı doğru.
46. Dakika: İkinci yarı başlıyor.
45+2. Dakika: İlk 45 dakika boyunca oldukça güzel ve eğlendirici bir futbol izledik. İkinci yarıda da bu temponun düşmemesini umuyoruz. Ev sahibi takım şu ana kadar maçı birçok alanda domine etti ve rakiplerini sürekli baskı altında tuttu. Ev sahibi takım çok sayıda pas yaparak topa daha çok sahip olmaya çalışıyor. Deplasman takımının stratejisi ise kontra atak üzerine kurulu.
45+2. Dakika: Karşılaşmanın ilk yarısı bitti.
45. Dakika: Normal sürenin sonuna 1 dk. eklenecek.
44. Dakika: Şimdi istatistiklere bakma zamanı, toplam gol girişimleri: 14:1.
43. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) yaptığı harika bireysel koşunun ardından güzel bir vuruş yapıyor, ancak kaleci Andrij Pyatov (Shakhtar) harika bir kurtarışla yerden kalenin ortasına giden bu topu çıkartıyor ve skor değişmiyor.
38. Dakika: Jerome Boateng (Bayern) sarı kart görüyor ve oyuncu maçın geri kalanında daha dikkatli olmak zorunda.
38. Dakika: Yaptığı sert hareketten dolayı Douglas Costa (Shakhtar) için sarı kart çıkıyor. William Collum bu kararı tereddütsüz veriyor.
36. Dakika: Thomas Müller (Bayern) ceza sahası içinde bir boşluk yakalayıp şutunu çekiyor, ancak top az farkla sağdan dışarı gidiyor.
34. Dakika: Gol! Jerome Boateng (Bayern) hızlı davranarak seken topa yetişiyor ve topu ağlara gönderiyor. Skor 2:0.
34. Dakika: Andrij Pyatov (Shakhtar) harika bir kurtarış yaparak ceza sahasında yakaladığı boşlukta topu bekletmeden yerden kalenin ortasına gönderen Robert Lewandowski (Bayern) tarafından yapılan vuruşu çıkartıyor.
32. Dakika: Jerome Boateng (Bayern) köşe vuruşundan gelen topu kontrol ediyor, ancak vuruşunda top üstten dışarı gidiyor. Top kale çizgisinden sahayı terk ediyor ve Shakhtar kale atışını kullanacak olan taraf.
32. Dakika: Mario Götze (Bayern) köşe vuruşundan ceza sahasına orta yapacak.
32. Dakika: Sebastian Rode (Bayern) ceza sahasına girmeye çalışıyor. Oyuncu yerden bir pas gönderiyor, ancak rakip defans bu topu engelliyor ve topa sahip oluyor. Top dışarıda. Bayern köşe vuruşu kazanıyor.
29. Dakika: Thomas Müller (Bayern) doğru yerde bekliyor ve yapılan ortada topla buluşarak kalenin ortasına doğru zor bir kafa vuruşu yapıyor, ancak kaleci yerinde bir reaksiyonla bu şutu engelliyor.
28. Dakika: Andrij Pyatov (Shakhtar) harika kurtarışı için taraftarlardan alkış alıyor. Kaleci muhteşem bir kurtarışla Franck Ribery (Bayern) tarafından yakın mesafeden çekilen şutu çıkartıyor. Top kalenin ortasına doğru gidiyordu.
26. Dakika: Holger Badstuber (Bayern), Holger Badstuber (Bayern) için sarı kartını kullandı, yaptığı sert müdahaleden dolayı oyuncunun bu karara şaşırmaması gerek.
24. Dakika: Mario Götze (Bayern) korneri kullanıyor, ancak her an tetikte olan rakip defans topu uzaklaştırıyor.
24. Dakika: Büyük bir şans kaçıyor. Robert Lewandowski (Bayern)harika bir vole vuruyor ancak rakip oyuncu hızlı bir reaksiyonla topu engelliyor. Orta hakem köşe gönderini gösteriyor, Bayern köşe vuruşunu kullanacak.
24. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) ceza sahasına yapılan güzel ortada topla buluşuyor ve yaptığı kafa vuruşu sağ direkten dönüyor. Kalecinin bu pozisyonda şanslı olduğunu söylememiz gerek!
22. Dakika: Franck Ribery (Bayern) korneri kısa pas yaparak kullanıyor.
22. Dakika: David Alaba (Bayern) rakip oyuncuyu çalımlamak isterken rakip oyuncu topu uzaklaştırmayı başarıyor. Hem orta hakem hem de yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor. Bayern kornerden rakip kaleyi yoklamaya çalışacak.
19. Dakika: Pep Guardiola bir değişiklik yapmak zorunda kalıyor. Sakatlanan Arjen Robben (Bayern) oyuna devam edemiyor, yerine Sebastian Rode (Bayern) oyuna giriyor.
18. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) topu kalenin önüne doğru göndermeye çalışıyor, ancak rakip defans tehlikeyi uzaklaştırıyor. Top oyun alanını sınırlayan çizgileri terk etti. Bayern köşe vuruşundan golü bulmaya çalışacak.
17. Dakika: Oyun ofsayttan dolayı durdu. Thomas Müller (Bayern) ofsayta yakalanan oyuncu.
15. Dakika: Arjen Robben (Bayern) voleyle kaleyi yoklamaya çalışıyor, ancak rakip oyunculardan birisi şutu engelleyerek bu çabayı boşa çıkartıyor.
15. Dakika: Mario Götze (Bayern) köşe vuruşunu kullanıyor ancak top uzaklaştırılıyor.
14. Dakika: Mario Götze (Bayern) ceza sahasına orta yapıyor, ancak rakip defans tehlikeyi uzaklaştırıyor. Bayern oyuncuları güzel bir iş çıkartıyor ve köşe vuruşu kazanıyor.
13. Dakika: Mario Götze (Bayern) başarısız bir köşe vuruşu kullandı.
12. Dakika: Andrij Pyatov (Shakhtar) tarafından gönderilen pas sahada kimsenin bulunmadığı bir bölgeye gidiyor ve organizasyon sona eriyor. Bayern köşe vuruşu kazanıyor.
12. Dakika: Arjen Robben (Bayern) kendisine gönderilen güzel pası kontrol ettikten sonra şutunu çekiyor, ancak oyuncunu ceza sahasının kenarından kaleye gönderdiği top az farkla üstten dışarı gidiyor.
11. Dakika: Mario Götze (Bayern) oyunu köşe vuruşuyla yeniden başlatacak.
11. Dakika: Franck Ribery (Bayern) kanattan ceza sahasına orta yapıyor, ancak yapılan bu orta rakip oyuncular tarafından engelleniyor. Bayern lehine köşe vuruşu kararı verildi. Orta hakem ve yardımcı hakem köşe gönderini işaret ediyor.
9. Dakika: Teknik direktör kırmızı karttan dolayı bir değişiklik yapma kararı aldı. Serhij Kryvcov (Shakhtar), Taison (Shakhtar) yerine oyuna giren oyuncu.
8. Dakika: Robert Lewandowski (Bayern) rakip oyunculardan sıyrılıyor, ancak Arjen Robben (Bayern) için gönderdiği pas biraz fazla sert oluyor.
7. Dakika: Franck Ribery (Bayern) topu kaleye gönderiyor, ancak oyuncunun vuruşu pek isabetli olmuyor ve top farklı bir şekilde sağdan dışarı gidiyor.
7. Dakika: Darijo Srna (Shakhtar) korneri kullanıyor, ancak rakip defans topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
7. Dakika: Luiz Adriano (Shakhtar) köşe vuruşunda topla buluşuyor, ancak yaptığı kafa vuruşunda top çıkartılıyor. Yardımcı hakemin kararı doğru ve Shakhtar köşe vuruşu kullanacak.
6. Dakika: Korner! Darijo Srna (Shakhtar) köşe vuruşunu kullanmaya hazırlanıyor.
6. Dakika: Luiz Adriano (Shakhtar) uzun bir pas atıyor, ancak bu pas takım arkadaşlarına ulaşacak kadar güçlü olmadığından rakip defans oyuncuları topu kontrol ediyor. Shakhtar köşe vuruşu kullanacak.
5. Dakika: Yardımcı hakem bayrağını kaldırıyor, zira Luiz Adriano (Shakhtar) ofsayt tuzağına düşüyor.
4. Dakika: Thomas Müller (Bayern) penaltı vuruşunu soğukkanlılıkla sol direğin içinden ağlara gönderiyor.
3. Dakika: Thomas Müller (Bayern) penaltı vuruşunu kullanmak üzere ceza alanına doğru ilerliyor.
3. Dakika: Kırmızı kart gören Olexandr Kucher (Shakhtar) sergilediği hareketlere pişman oluyor.
3. Dakika: Olexandr Kucher (Shakhtar) çok çirkin bir hareket yapıyor ve oyun kurallarını ihlal ediyor. Hakem bu pozisyonu görüyor ve hemen düdüğünü çalıyor. Bayern penaltı kazanıyor. Sorumluluğu kimin alacağını az sonra göreceğiz.
2. Dakika: Mario Götze (Bayern) topu almaya çalışırken rakibinin ayaklarına da vuruyor. William Collum kurallara aykırı bu hareketten dolayı düdüğünü çalıyor.
1. Dakika: Karşılaşma az önce başladı.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.